Despre LoL si Liga Silver

0
6

Despre League of Legends cred ca am vorbit destul de multe articole deja intrucat stiu cat de multe persoane indragesc acest joc. Astazi doresc sa vorbesc mai multe despro motivele pentru care Silver e o liga destul de grea de trecut si despre motivele pentru care acest lucru se intampla.

In primul rand trebuie sa mentionez ca de cand am vorbbit despre imposibilitatea de a iesi din Silver 5 si pana acum, am evoluat destul de mult. Motivul a fost ca am gasit inca o persoana cu care sa pot juca Bottom lane corect. El juca foarte mult suport thresh si cum Caitlyn e adc-ul meu de suflet, am facut partida buna.

Astfel, impreuna am reusit sa ajungem, cu greu ce-i drept in Silver 2. Totul a mers destul de ok pana intr-un moment in care din Silver 2 am cazul inapoi in Silver 3. Acest lucru se intampla dintr-un simplu motiv. Jocul ajunsese la un nivel la care persoana care juca suport pentru mine era deja depasita de play-urile de la acel nivel. Astfel, in doar cateva meciuri cu play-uri gresite, am cazut in Silver 3.

Ce se intampla? Se intampla ca mereu ajungi la nivelul tau, la nivelul in care nu poti juca mai bine decat o faci deja. Daca mai ai si un prieten cu care joci, s-ar putea ca la un moment dat, unul din voi doi sa fie depasit. Bine, poate inca o treapta-doua va puteti cara unul pe altul insa dupa, intervine un fel de blocaj.

Personal, inca sunt de parere ca daca doresti sa urci in solo que, trebuie sa o faci cu o persoana cu care joci foarte mult. Daca unul din voi ajunge la un nivel in care nu poate mai mult de atat, trebuie sa exersati in continuare pana ajungeti la nivelul in care impreuna puteti urca.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ