Despre moda si schimbarile sale in 2012

3
29

Daca anul 2012 tocmai s-a instalat si am scapat de iarna cea friguroasa, multi dintre voi cred ca sunt interesati sa afle care sunt noile tendinte in moda si coafuri pentru a putea iesi in evidenta atat in fata barbatilor cat si a femeilor.

Insa, cu totii stim ca adolescenta este momentul in care tinerii fac tot posibilul pentru a avea un cerc cat mai popular de prieteni, pentru a fi in mijlocul atentiei si pentru a fi liderul grupului. De aceea ei nu vad momente in care sa nu se afle la shopping pentru a fi in trend cu moda.

Pentru moda 2012 s-a preconizat un an cat mai indrenete, culori puternice precum rosu, galben, fucsia, albastru electric, dar si accesorii extravagante pline de tinte si metal specifice stilului de strada care se regaseste in noua colectie de la Bershka, Zara etc, case de moda destul de avantajoase pentru buzunarele tinerilor.

Nicioada o persoana bine imbracata nu va gresi atunci cand trebuie sa iti aleaga coafura. Atat pentru fete cat si pentru baieti se poarta coafurile cat mai naturale, la fete predominand buclele usoare, coafurile impletite si parul drept. Pentru baieti atunci cand vorbim despre  freze baieti ne gandim mai mult la parul scurt si ridicat in cat mai multe directii. Anul acesta se poarta tunsorile asimetrice cu bretonul mediu pentru a te purea juca cu el in cat mai multe directii. Nu uitati, produsele de hairstyling trebuie folosite in cantitati cat mai mici.

3 COMENTARII

    • Mai am prieteni care fac la fel. Eu mai rar, cred ca saptamana viitoare fac o vizita la frizer… nu m-am mai tuns de la sarbatorile de iarna.

LĂSAȚI UN MESAJ