Despre Radiochirurgia CyberKnife

2
16

Una din cele mai avansate tehnologii disponibile pentru a trata tumorile cu o acuratete milimetrica ce concentreaza fasciculul de radiatii exacnt in locul tumorii fara a afecta tesuturile sanatoase din jur, este radiochirurgia CyberKnife.

Sistemul de Radiochirurgie Robotica CyberKnife, este o tehnologie folosita in tratarea tumorilor maligne si benigne ce apar in corp, in diferite zone, precum zona prostatei, plamanilor, maduvei spinarii, ficatului dar si pancreasului si rinichilor. Aparatul CyberKnife se poate folosi pentru tratarea unor tumori mici sau foarte complicate, chiar si pe cele pozitionate in apropierea organelor vitale.  Aceste trasaturi ii ofera lui CyberKnife posibilitatea de a trata multe tumori maligne, inclusiv unele considerate a fi inoperabile sau netratabile cu ajutorul chirurgiei invazive.

Tratament de Cancer la Gat si Cap, cel mai aparent tip de cancer la cap sau la gat este carcinomul scuamos, ce apare in celulele din interiorul nasului, gatului sau gurii. Sunt trei tiprui de tratare moderna pentru acest tip de cancer sunt radioterapia modernă (IMRT), operaţia sau chimioterapia.

Până acum mai bine de 250,000 de pacienti au fost tratați cu tehnologia CyberKnife, în lume existând mai mult de 250 de astfel de sisteme instalate în centre de tratament, printre care si Centrul Oncologic de Tratament Hamburg trateaza majoritatea tipurilor de cancer, folosind echipamente medicale de ultima generație și cele mai noi tehnici recunoscute internațional.

 

 

 

2 COMENTARII

  1. Doamne ajuta ca s-a descoperit…mi-e mi-a murit mama de cancer…si nu doresc nimanui sa treaca prin ceea ce am trecut eu…doar ca nu stiu cat de accesibile sunt aceste …operatii oricui probabil ca-s foarte costisitoare!

LĂSAȚI UN MESAJ