Despre web design

0
9

 

Scopul oricarei firme de web design este de a crea un website atractiv, accesibil si functional care sa convinga vizitatorul sa actioneze, sa navigheze sau sa cumpere din produsele afisate pe site.

 

Pentru a realiza un astfel de website, firma de web design trebuie sa scoata in evidenta aspectul site-ului printr-o grafica inovativa, printr-un web design atractiv, trebuie sa creeze un meniu la vedere, usor de vazut de catre vizitator, sa aiba o structura logica si un continut de calitate.

 

Noi vrem ca vizitatorii ce intra pe site-ul nostru sa stea cat mai mult pe website si eventual sa apeleze la serviciile noastre, indiferent daca vinzi propriul produs sau vinzi produsul altcuiva prin afiliere, ori ai un simplu blog, vizitatorul a intrat pe site pentru a se informa, pentru a citi ce noi am scris pe respectivul website, tocmai de aceea gramatica si felul in care este aranjat textul pe website influenteaza vizitatorul.

 

Un lucru de care trebuie sa tineti cont in web design este compatibilitatea site-ului cu browserele, deoarece sunt numeroase browsere disponibile pe internet, iar persoanele instaleaza browserul care li se pare lor mai eficent, incat unii vizitatori vor naviga cu Internet Explorer, altii cu Mozilla Firefox, unii cu Google Chrome, iar altii cu Safari sau Opera. Este foarte indicat sa verificati website-ul, sa va asigurati ca functioneaza in toate browserele actuale pentru a nu pierde potentiali vizitatori sau clienti.

 

Agentiile profesionale de web design verifica site-ul in toate browserele, pentru a se asigura ca clientul va beneficia de atentia oricarui vizitator, insa este indicat sa verificati si dumneavoastra manual!

 

Surferii web sunt nerabdatori si anumite studii arata ca vizitatorul va iesi de pe website, daca acesta se incarca in mai mult de 10 secunde, asadar aveti grija ca imaginile ce le folositi in web design sa nu fie foarte mari caci veti avea de pierdut.

 

Sfatul meu este urmatorul: Daca vreti sa aveti propriul website, iar dina cesta vreti sa aveti si beneficii in bani prin intermediul reclamelor sau comercializarea diferitelor produse, apelati la o firma de web design gen http://www.targetweb.ro/web-design.html pentru a realiza un web site cu un design profesional si unic.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ