Diferit, dar la fel…

34
9

Mie mereu îmi spune un coleg că eu sunt diferit în viaţa online decât în offline. Dacă stau şi mă gândesc aşa este, am două personalităţi diferite dar uneori la fel.

Eu când nu stau pe internet adică la şcoala, acasă şi cu prietenii sunt diferit, înjur, ţip şi fac multe tâmpenii, am alta atitudine. Pe când, în timp ce stau pe blog şi scriu parcă nu pot să înjur chiar dacă uneori îmi vine să zic „bag pula”, dacă aş combina aceste personalităţi nu ştiu ce ar ieşi dar deacum o să vorbesc la fel de deschis ca şi când aş vorbi cu prietenii mei,ce pizda măsi?

34 COMENTARII

  1. E un lucru normal. Nu e vorba aici de personalități multiple, ci de fațetele personalității tale pe care le arăți. Pentru că altceva vede la noi familia, altceva colegii care ne cunosc doar în mediul de la școală și muncă, altceva văd prietenii, altceva văd vecinii etc

  2. Bai „pula mea” acu, nu stiu ce sa zic. Eu vorbesc vulgar doar in articolele in care pentru a intelege mesajul pe care vreau sa il transmit, simt nevoia sa adaug si asa ceva, de obicei la articolele cu tenta ironica. In rest, nu folosesc foarte mult limbajul vulgar, iar in opinia mea, toti avem o astfel de personalitate la varsta asta. Stai pana ni se clarifica drumul si situatia.

  3. treaba ta poti sa-ti exprimi parerile si sentimentele si trairile prin alte moduri, fireste ca toti mai scapam „perle” din astea dar e de datoria noatra sa ne controlam.

  4. Eh, eu am cam aceeasi personalitate. De injurat o fac cand simt nevoia si unde trebuie. Ca doar nu o sa incep sa injur la tine pe blog. De obicei injuraturile le folosesc pentru chestii care nu-mi plac ( si pentru unele de pe blog :)) ) sau prieteneste cu tovarasii mei ( na, asa cred ca e in fiecare gasca, sa se mai ia cineva de mame:)) ).
    In plus, daca sunt injurat ( in offline cat si in online ), nu raspund. Ma prefac ca nu aud.

    In rest, despre alte tampenii, nu cred ca ti-ai dori sa mergi cu mine pe strada! :))

LĂSAȚI UN MESAJ