Director de articole

11
13

Ce reprezinta un director articole?

Un director de articole reprezinta un site unde ti se publica articolele, gratuit. Articolele pot fi si de tip advertorial in care iti poti face publicitate la site si poti obtine backlink-uri (depinde de fiecare director cate link-uri permite). Singurele conditii impuse de aceste directoare sunt ca:

  • Articolele sa fie unice
  • Articolele scrise corect din punct de vedere ortografic si gramatical
  • O limita de cuvinte (depinde de fiecare director)
  • O limita de link-uri
  • Postarea unuia intr-o singura categorie, cea in care se incadreaza

Cu ce te ajuta un articol postat intr-un asemenea director?

In primul rand ajuta la optimizare seo in cazul in care postezi un advertorial deoarece majoritatea sunt indexate rapind in google si se face  transfer de PageRank datorita link-urilor dofollow introduse in articol. Apoi o sa obtii trei backlink-uri de calitate deoarece sunt link-uri contextuale nu in sidebar, footer etc. Datorita faptului ca articolele vor fi promovate si cu ajutorul retelelor sociale vei avea parte de trafic si de acolo nu doar din Google. Deasemenea daca scrii un articol de marketing o sa oferi mai multe informatii despre produsele oferite iar clientii cand o sa caute informatii despre firma ta o sa il ajute sa isi faca o parere.

Acum vreau sa imi fac si eu cont pe directorarticole.org si sa public un advertorial. Fa-ti cont, redacteaza un articol respectand regulile si apoi adauga articol, este gratis !

 

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ