Dispozitivul audio care ofera un sunet de calitate

0
41

Daca nu ai suficienti bani pentru a-ti cumpara un nou set de casti, o noua tehnologie portabila ar putea fi cea care te va ajuta in acest sens. Boomstick-ul promite sa transforme chiar si cele mai ieftine casti audio intr-un kit audio premium. Astfel, dispozitivul reuseste sa creasca volumul bass-ului si foloseste o „manipulare” audio pentru a obtine un sunet de calitate, fiind un aparat ce promite sporirea calitatii castilor obisnuite.

Boomstick-ul se conecteaza la player-ul de muzica prin mufa si prin casti, cu mentiunea ca, castile existente sa fie conectate deja la aparat- ca de obicei. Aparatul a fost prezentat la inceputul lunii ianuarie, la evenimentul CES din Las Vegas, si este disponibil pentru pre-comanda la suma de 99 dolari, in culoarea argintie si neagra.

Boomcloud 360

Cu o baterie ce tine aproape 14 ore, acest aparat poate fi incarcat cu ajutorul unui cablu microUSB. Potrivit producatorilor Boomcloud 360, dispozitivul este compatibil cu orice set de casti si poate produce o „experienta uimitoare, cu adevarat captivanta, pentru utilizatori”. In plus, producatorii mai sustin ca „boomstick-ul poate readuce sunetul la viata, la un nivel la care nu a mai fost niciodata, prelucrand si optimizand orice continut audio, pentru a oferi o lume bogata in detalii si invaluire prin muzica, video si chiar mai mult decat atat”.

Co-fondatorul Boomcloud 360, George Appling, sustine ca in ciuda confortului si a calitatii sporite a muzicii din ziua de azi, calitatea audio oferit de noul gadget ar putea sa ofere o experienta si mai surprinzatoare. „Problema este ca noi incercam sa rezolvam calitatea proasta a dispozitivelor audio din ziua de azi. Oamenii aleg calitate si asta chiar are sens. Insa, exista o diferenta apreciabila in modul in care boomstick-ul nostru imbunatateste sunetul pe care utilizatorii il asculta. Diferenta consta in faptul ca sunetul va fi net imbunatatit”- sustine acesta.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ