Dorinta de a avea sani mai mari

0
31
marirea sanilor

Nevoia de a corecta dimensiunile naturale ale bustului difera de la femeie la femeie. In unele cazuri, este dorita marirea sanilor dupa un tip de operatie de mastectomie. In alte cazuri, o femeie isi poate dori silicoane in scopuri de infrumusetare sau pentru a rectifica o diformitate genetica. Oricare ar fi motivul, clinica Zetta este alaturi de toate femeile din Romania, in indeplinirea viselor legate de un bust armonios si ferm. De ce ar trebui ca fiecare dintre doritoarele de silicoane sa apeleze la serviciile clinicii de chirurgie estetica Zetta?

Oferta pentru marirea sanilor

Motive ar fi nenumarate si foarte avantajoase pentru fiecare tip de interventie dorita asupra sanilor. Momentan, Zetta deruleaza o campanie in parteneriat cu Banca Transilvania, campanie ce dispune de o oferta de nerefuzat. Aceasta presupune implantul mamar potrivit oricarui caz la un pret foarte accesibil, dar limitat la o anumita perioada de timp: 2750 euro. Avand in vedere ca de obicei preturile implicate de astfel de proceduri estetice sunt mult mai piperate, oferta valabila intre lunile septembrie si octombrie este foarte profitabila.

De obicei, clinicile private de chirurgie estetica dispun de consultantia prealabila procedurii la preturi deloc mici. Insa, clinica specializata in chirurgie estetica – Zetta – ofera si consultatia gratuita femeilor care simt o pornire in a-si imbunatati aspectul bustului. De asemenea, de apreciat este aceasta campanie a cabinetului care presupune plata in 12 rate a banilor pentru implanturile de silicoane dorite. Detalii mai multe si o vizibilitate mai mare se pot vedea si in cadrul canalelor media Banca Transilvania.

Campanie exceptionala de la Clinica Zetta cu BT

Pe newsletterul bancii, pe site-ul StarBT.ro, pe pagina oficiala de Facebook a bancii, dar si la bancomatele BT din toata tara, poti afla informatii pretioase despre campania clinicii Zetta in colaborare cu BT. In cazul in care doritoarele de busturi generoase sunt cliente si au conturi deschise la aceasta banca, atunci chiar si mai bine decat atat. Avantaje pentru cele in cauza exista in toata perioada desfasurarii campaniei. Tot ce trebuie sa faca cineva este sa profite de aceasta ocazie minunata.

In cele mai multe situatii, astfel de operatiuni de marire a sanilor pot ajunge la sume foarte mari de bani de investit, insa in situatia de fata, clinica Zetta ofera cea mai avantajoasa optiune de pe piata. Se stie ca exista unele alimente pentru marirea sanilor care consumate in mod frecvent pot duce la o crestere in mod natural a acestora, insa aceste metode necesita mult mai mult timp si increderea ca vor da rezultate. In schimb, o optiune palpabila si care va duce la sani mai mari intr-un timp mult mai scurt si fara dureri de cap, este oferta inaintata de clinica Zetta.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ