Doua hoteluri de 4 stele din Bucuresti

4
19

In caz ca se intampla vreodata sa ajungi prin Bucuresti si nu ai unde sa stai, iti recomand doua Hoteluri Bucuresti de 4  stele cu conditii foarte bune si nu la preturi excesive.

Sa incepem cu primul Hotel  Golden  Tulip situat in centrul Bucurestiului ce are drept priveliste Calea Victoriei ce ofera imagini minunate in timpul noptii si se afla in vecinatatea a catorva centre de shopping, restaurante, atractii culturale si unele dintre cele mai importante puncte de interes ale capitalei. Camerele de la hotel Golden Tulip Victoria Bucuresti sunt dotate cu un birou de lucru, aer condiţionat controlat individual, mini-bar, TV prin satelit, încuietori electronice, facilități de cafea/ ceai, halate de baie şi uscătoare de păr. Pana pe 31 decembrie 2011 pretul o camera single/noapte este de 60 EUR si dubla/noapte la 70 EUR. Si o imagine cu hotelul mai jos.

Hotel Golden Tulip situat in centrul Bucurestiului, are drept priveliste Calea Victoriei ce ofera imagini minunate in timpul noptii.

Si ultimul dar nu cel din urma Hotel Phoenicia Grand amplasat in partea de nord a Bucurestiului si se afla la 5 minute de aeroportul Baneasa si 10 minute de aeroportul Otopeni. Distanta pana la Gara de Nord si Piata Victoriei se parcurge in aproximativ 10 minute iar in apropiere se afla si complexul Romexpo, centru de expozitii si salonul auto Bucuresti. Hotelul dispune in fiecare camera de internet de mare viteza (gratuit), 53 de canale tv, sistem pay tv: radio international, trezire, vizualizare nota de plata, etc; telefon cu acces direct international, climatizare si minibar. De asemenea confortul si securitatea sunt sporite cu ajutorul intrarii in camera care se face pe baza de cartela. Pana pe 31 decembrie 2011 pretul o camera single/noapte este de 71 EUR si dubla/noapte la 81 EUR. Si o imagine cu hotelul mai jos. Mai jos aveti si o poza.

Hotel Phoenicia este un hotel in Bucuresti amplasat in Zona de nord si face parte din grupul de firme Phoenicia Hotels & Resorts.

4 COMENTARII

  1. sunt curios, ala care te-a rugat sa scrii advertorialul asta, chiar vrea sa rankeze sus pentru „Hotel Golden Tulip”? crek glumeste sau nu are nicio treaba cu seo:D ce rautacios sunt :)

LĂSAȚI UN MESAJ