Efecte pentru o nunta speciala

0
11

Stim cu totii ca mirii si in special miresele isi doresc sa aiba parte de o nunta cat mai fastuoasa si pe care invitatii sa nu o uite prea usor. Este foarte importanta ca  la o nunta sa te distrezi si sa ai parte de surprize din partea organizatorilor.

O nunta speciala poate fi constituita si cu ajutorul rochiei de mireasa respectiv de costumul mirelui ce poate oferi stralucire si o prezenta minuntata. Mai nou si efectele speciale au inceput sa isi faca loc in nuntile moderne si sunt tot mai cautate de catre miri. Personal recomand Gheata carbonica pentru nunta, ea poate conferi o atmosfera de nuitat la servirea meniului sau la valsul miresei ori la intampinarea oaspetilor. O sa va ofer si cateva informatii despre gheata carbonica.

Este otinuta din dioxid de carbon lichid cu puritate pentru industria alimentara, gheata carbonica (gheata uscata, en. dry-ice) poate intra in contact cu alimentele si poate fi adaugata in bauturi pentru a obtine efectul de fum greu, efervescenta si racire si nu este toxica corpului.

Gheata Carbonica
Gheata Carbonica

Un alt efect frumos poate fi realizat cu ajutorul a 2-3 Masini de fum ce si el pot oferi o atmosfera de neuitat.

masina de fum
Masina de Fum

Desigur efectele mai stau si in aranjamentele florale sau decoratiunile interioare ale locatie unde are loc petrecerea de dupa cununia civila si religioasa insa gheata carbonica si masisile de fum o sa va faca o nunta minunata.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ