Epilare definitiva- cadoul perfect pentru orice femeie

0
74

Ritualul de cosmetica al unei femei implica ca lunar sa existe si nevoia de epilare. Pe cat de delicate si elegante sunt au nevoie de tratamente de intretinere asa ca femeile parcurg pasi de cosmetica ori de cate ori simt nevoia. Insa devine o corvoada sa faca aceasta rutina. Unde mai pui ca influenta cresterii parului poate avea o natura hormonala, ceea ce face ca de la luna la luna sa existe uneori un ritm mai alert. Un cadou insemnand sedinte de epilare definitiva este clar ceea ce orice femeie si-ar dori.

Exista numeroase servicii epilare definitiva. Conteaza sa stii sa faci diferentierea intre ele si nu numai din punct de vedere al bugetului. Iata ce ar trebui sa stii despre asta in dorinta de a-ti gasi calea de rezolvare pentru a ajunge sa ai pielea fina, impecabila si pentru mai mult timp:

  1. Epilarea definitiva poate fi la orice nivel de piele, atat pentru zona de mustata cat si pentru brate, picioare si asa mai departe. Orice zona a corpului ce cunoaste in mod natural pilozitate poate fi epilata cu ajutorul aparatului de epilare definitiva.
  2. Ai nevoie de sedinte pe masura pilozitatii tale. Asta difera de la caz la caz asa ca la o prima intrevedere vei obtine informatii de la salon cu privire la necesarul de sedinte pentru garantarea rezultatului.
  3. Este bine ca sedintele de epilare definitiva sa aiba loc in perioade reci ale anului pentru ca se recomanda a nu se expune pielea la soare. Doar ca ar fi cam greu pe perioada de vara.
  4. In prealabil se cere indepartarea firelor de par in zona dorita sa fie epilata definitiv.
  5. Concret, aparatul de epilare definitiva emite unde infrarosii si ultraviolete si actioneaza asupra radacinii parului, distrugand foliculul.
  6. Primele rezultate se vand inca din primele sedinte insa complet parul este indepartat dupa ce urmezi toate sedintele conform planului stabilit de la bun inceput.

Investitia in astfel de sedinte de epilat inseamna o alegere inteleapta pe termen lung. Cu siguranta ca la un moment dat ai simtit si tu povara de a nu putea purta o rochie sexy, de a te limita din punct de vedere al vestimentatiei pentru ca nu erai pregatita ca si aspect, nu erai epilata. Asa ca cel putin din acest punct de vedere, in numele frumusetii si a femininului la o inalta putere, iti vei dori sa te interesezi despre serviciile de epilare definitiva.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ