Epilatul si barbatii

0
49
epilat barbati
epilat barbati

De fapt, si barbatii se epileaza la fel de mult ca si femeile. Si nu numai pe piept, spate si umeri, ci si pe picioare si pe brate cateodata, dar si in alte zone mai intime, zona axilelor nefacand nici ea exceptie.

Tine minte, de asemenea, ca parul barbatilor poate fi mult mai des decat cel al femeilor, asadar poate sa fie un proces mult mai lung si mai dureros indepartarea acestuia de pe corpul barbatilor. Oricum, epilarea la barbati incetineste cresterea parului cu timpul si de asemenea il rareste.

Pentru barbatul care este prea rusinat de a merge la salon sau care vrea sa economiseasca niste bani buni, se poate merita sa incerce sa se epileze acasa folosindu-se de un kit care se vinde in orice farmacie. Oricum, decat daca ai ceva ajutor, probabil ca nu vei fi capabil sa te epilezi singur pe spate, de exemplu.

Vei descoperi de asemenea si ca volumul de timp implicat in aceasta procedura este mai complicat  decat se merita si in final vei dori ca mai bine sa fi vazut un specialist. De vreme ce poate fi destul de dificil sa ajungi la spate cu un kit de epilare pentru acasa, poate fi de ajutor sa apelezi la ajutorul unui prieten sau a perechii tale care sa se ofere sa te asiste daca vrei sa te epilezi pe spate sau intr-o zona in care iti este greu sa ajungi.

In timp ce din ce in ce mai multi barbati devin mai seriosi referitor la indepartarea parului, acestia exploreaza metode dincolo de epilare. Indepartarea parului cu laserul este o modalitate prin care poti scapa de o gramada de par si il poti tine la distanta pentru foarte mult timp.

Insa epilatul cu ceara ramane cea mai putin scumpa si rezonabila metoda de epilare, si este o optiune foarte buna e luat in considerare atunci cand esti interesat de a vdea cum arati cu pielea mai neteda.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ