Erau in topul cautarilor mele

1
7

Tin minte cand parintii mi-au bagat internet, ce fericit eram, asta se intampla acum 2 ani. Eu pana sa am internet aveam jocuri si filme in calculator, ca orice copil presupun. Imediat, am inceput sa caut diverse programe pentru calculator, unele care imi foloseau si altele care nu imi foloseau. Dar in mare parte nu imi foloseau, aveam cel putin 6-7 playere pentru filme (acum mai am 3), diverse convertoare, editoare de imagini si multe alte tampenii.

Toata ziua imi cautam parole Gta Vice City (cheats) pentru ca era jocul meu preferat la vremea aceea (defapt toate jocurile GTA) si eram uimit la inceput cum: daca scrii acele coduri ai arme, masini, viata si altele fara sa faci misiuni etc.

Mai tarziu am dat de gustul Counter Strike-ului si aveam multe Coduri Counter Strike, imi placea sa castig si inca imi place dar nu prea mai stiu cum se face cu acele coduri si mi-am pierdut din indemanare, plus ca acum site-urile si treaba de webmaster imi ocupa mare parte din timp, rar ma mai joc ceva, am doar FIFA 2012 in calculator.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ