Esential pentru succesul tau

0
171
succes esential
succes esential

De fiecare data cand vei incepe o activitate, tine minte ca vei face acel lucru pentru tot restul vietii tale. Doar daca, binenteles, ceva pe plan intern sau extern iti aminteste ca ar trebui sa incepi sa faci si altceva.

Atunci cand incepi sa lucrezi la ceva anume fara a sti la ce rezultate sa te astepti, iti poate lua chiar ore sau zile intregi ca acest lucru nu este chiar ceea ce voiai sa faci de fapt, daca vrei ca vreodata sa iti indeplinesti scopurile. Nu deveni o persoana ocupata si care munceste din greu. Devino o persoana care isi planuieste foarte bine totul si care este manata de scopuri si de obiective.

Lucreaza de 10 ori mai mult la propria persoana decat obisnuiai sa lucrezi in mod normal, si vei simti ca te misti mai repede cu 10 ori catre ceea ce iti doresti de fapt. Aproape toate munca grea pe care trebuie sa o faci ca sa reusesti in ceva este axata ep inlocuirea rutinei tale si a obisnuintelor normale cu cele pe care o persoana de succes ar trebui sa le detina. Prin schimbarea deliberata a procedurilor tale, vei schimba rezultatele pe care le vei otine, valoarea pe care o asiguri si felul in care te vezi pe tine insuti si toata lumea din jur.

Daca vei efectua aceleasi lucruri ca si Bruce Lee, zi dupa zi, nu exista indoiala ca mai devreme sau mai tarziu vei deveni un expert in arte martiale remarcabil, nu-i asa?

Si cum ar fi daca te-ai purta ca o perosna a carei succes in afaceri este remarcabil? Cum ar fi daca ai integra aceeasi rutina  si aceleasi obiceiuri care au permis altora sa deblocheze puterea si creativitatea de care aveau nevoie pentru a fi de succes in cariera sau in viata lor?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ