Este un suflet, de ce dai in el fara motiv

25
9

Este plină strada de câini maidanezi cu capete sparte, picioare rupte etc. Înteleg şi eu că, când te ataca un câine încerci să scapi de el şi dacă nu exagerezi cu chestia asta, e ok însă nu trebuie să arunci cu pietre sau sa dai cu picioarele în ei când trec pe lângă tine în timp ce ei nici nu te bagă în seama. Am văzut o grămada de câini destul de prietenoşi insă la fiecare mişcare bruscă pe care o făceam fugeau mâncând pământul.

Dacă ai întâlni un câine pe stradă, ca cel din poza de mai sus, sigur ai începe să ţipi la el „Huuuooo huooo, ieşi de aici”.Dar decât să ţipi la el nu ar fi mai bine sa te duci frumos la el să îl mângâi putin să îl alinţi puţin? Pentru că deasta mârâie şi latră la tine, pentru că alţii dau în ei şi ţipă de cum îi văd la 1m distanţă, el are nevoie de puţină iubire, dacă oameni s-ar uita la ei ca la nişte câini care nu au un adăpost nu ca la alte ciudăţenii sigur nu ar mai fi atâţia oameni muşcaţi de câinii de pe strazi.Deci, nu mai daţi în câinii de pe străzi fără un motiv întemeiat.

25 COMENTARII

  1. nu o sa stopezi acest fenoment niciodata.pentru simplu fapt ca omul se crede mare si puternic, unicul inteligent si mare guru. insa istoria a dovedit ca un animal este de cate ori vrei tu mai destept decat omul. dar asta e.

  2. Cum poti sa te numesti om civilizat cand te porti mai rau ca animalele care nu gandesc ca noi.
    Eu abia astept sa gasesc un catel sa cumpar sau sa adopt.

  3. Sincer,as zice mai bine sa numai stea pe strazi si sa fie dusi la adaposturi pentru caini,sunt mult mai in siguranta si plus de asta,nu mai musca pe nimeni.

  4. Alexica si eu as vrea sa fie dusi la adaposturi pentru catei dar multi din ei sunt presupus dusi la adaposturi dar sunt eutanasiati:|…Si eu as vrea un catel sa pot sa ma joc cu el sa imi fie un prieten loial nu ca un om un caine poate tine ori ce secret dar un om nu

  5. Prin Botoșani s-au rărit foarte mult în ultimul timp plus că încă mai văd mașini de la centre de ecarisaj care umblă pe străzi, fapt nu prea bun deoarece majoritatea sunt eutanasiați la fel cum a zis și Ionuț-Cosmin!

  6. @AlexiCa – Si asa sunt putine adaposturi pentru catei patronate de stat , dar in aceste adaposturi cainii sunt imediat eutanasiati de angajati pentru ca au o combinatie cu mafia chinezeasca :(

  7. Ce faci atunci cand umbla cate 15-20 ? Pana acum nu m-au atacat niciodata, insa stiu o persoana care a fost atacata de caini si de atunci nu-i mai ia cu frumosul.Am gasit pe net aparate cu ultrasunete pentru speriat cainii, dar nu stiu cat de eficient este.

LĂSAȚI UN MESAJ