Eu? bine. Dar voi ?

35
19

În primul rând îmi cer scuze celor care mă au în reader/blogroll pentru că nu am mai scris nimic de luni dar am fost ocupat cu teza de la romană de marţi apoi cu învăţatul la fizică. Miercuri nu mi-a mers calculatorul şi abia joi seară am reuşit să îl fac. Uite aşa a venit vineri şi gata săptămână.

Pe mine mă terorizează timpul ăsta, trece aşa de repede încât nu am timp să îl măsor cum trebuie. Oricum vine ea vacanţa de vară apoi o să am timp pentru tot ce fac eu: blogging, fotbal, ciclism şi cros în ultima perioadă.

Am avut o săptămână aşa de plină şi s-au întâmplat atât de multe lucruri. Eu am alergat luni la crosul din Focşani unde am ieşit pe locul 24 din 100 şi ceva. Şi ieri am ascultat noile piese ale lui Guess Who, este vorba de Oriunde te duci/ştiu deja şi Tot mai sus care sunt superbe. Deasemenea şi noua piesă ROA – Grădina de vară. S-au întâmplat şi alte lucruri dar sunt convins că deja le ştiţi unii dintre voi aşa că peste două săptămâni revin la activitatea mea de blogger. Voi ce mai ziceţi, ce aţi mai făcut?

35 COMENTARII

 1. Nu stiu cum sa-ti spun, dar mi se pare perfect normal sa-ti pui viata personala pe locul I si dupa aceea blogul.. E cat se poate de normal. Ce mi-e ca scrii o data la 3 zile dar bine, ce mi-e ca scrii de 10 ori pe zi dar prost… Deci, stai calm, nu te gandi la numarul postarilor ci la comunitatea ta.

  • Hmm. Negativul imi place foarte mult desi unele versuri lasa de dorit dar am ascultat-o de cateva ori si am inceput sa inteleg ceva din ea. Ea este in stil ” Ne place” un stil excentric cu multe cuvinte care nu au legatura intre ele la prima vedere. Sincer sa stii ca prinde, eu unul, am ascultat-o azi in clasa si in urmatoarele 10 minute deja o aveau 12-13 colegi.

 2. Si eu am fost cam ocupat in ultima vreme… oricum nu iti fura nimeni caii de la bicicleta daca postezi mai rar.

  Viata reala trebuie sa fie pe primul loc atata timp ca blogging-ul nu este un job pentru tine.

 3. Chiar aseara l-am vazut pe Guess Who in concert la Brasov.

  Host-ul imi face probleme, de abia am scapat de o raceala, in rest toate bune.

  Succes la scoala !

 4. Şi eu am fost ocupat, şi nici nu am scris nici nu prea am comentat (de citit am mai apucat), asta din cauza proiectelor dinaintea sesiunii. Îndată vine şi febra sesiunii.

  • Salut, tuturor. E bine ca unii nu ma uita :) Crede-ma la cate idei am in cap as scrie si acuma 2-3 articole dar nu am timp. Am de invatat la fizica penttru maine. Apoi maine dupa amiaza sunt la fotbal, dupa ore. Vineri, sambata si duminica sper sa scriu tot ce am de zis si sa le programez sa se publice singure.

 5. Salutare, Vali, daca s-au terminat cu bine tezele si extemporalele, atunci come back in business cu vioiciune! :)
  Ai un blog fain, apropo, nu-mi facusem pana acuma prea mult timp sa ma invart pe aici, tine-o tot asa!

 6. @ Teo – Salut. Marti am dat la matematica si mai am pe 3 iunie la fizica dar pana atunci am de invatat la alte materii pentru a-mi ridica notele + fotbal si cros :) Incerc sa ma impart in mai multe locuri dar nu merge.

  P.S – mi-am schimbat id-ul de messenger, o sa te adaug si mai vorbim acolo :

  @ Pato – da am avut mai multe probleme, dar am schimbat hostingul.

LĂSAȚI UN MESAJ