Eu si frica de avioane

15
7

Nu de putine ori am refuzat un zbor cu avionul din simplul motiv: imi este frica. Nu stiu ce curaj au cei care zboara cu avionul pe mine ma ingrozeste inaltimea. De curand am refuzat sa plec in Italia, m-a rugat o matusa sa merg la ea in vacanta de iarna cu avionul si nu am acceptat mai bine plec la vara cu autocarul.

Gasise si Bilete de avion ieftine dar nu ! Frica e prea mare, cand mai vad si cate o stire sau cate un film cu prabusire mai tare imi e frica, ma gandeam sa iau ceva pastile dupa ce ma urc in avion si 2 ore cat este zborul sa stau linistit dar nu stiu ce efect or sa aiba. Ramane si varianta cu autocarul dar 2 zile si ceva de mers pe perioada de iarna nu suna prea bine, multe accindente se intampla si deobicei pana la iesirea din Romania.

Tin prea mult la viata mea si nu vreau sa o pun in pericol !!!

15 COMENTARII

  1. hai sa-ti zic un secret… daca sunt ieftine biletele de avion, stai calm ca n-o sa fie pb si n-o sa faci niciun accident :) companiile low cost din romania nu au avut niciun accident in ultimii 9 ani ;)

  2. Se spune ca ai mai multe sanse sa patesti ceva cu masina decat cu avionul.
    Cum insa nu am zburat pana acum, nu pot spune daca este dificil sau nu, stiu doar ca ajungi mult mai repede.

  3. Din cate stiu eu , avionul este cel mai sigur mijloc de transport.Imi aduc aminte acum 4 ani am patit ca tine cu frica.Bucuresti-Timisoara l-am parcurs cu o hodoroaga de avion spun asta pt. ca un avion cu elice imi provoaca frica , insa totul a fost ok.Deci cocnluzia este ca mai bine mergi cu avionul decat cu autocarul.

  4. Vorba e că iar ne-ai păcălit cu un articol publicitar, dar recunosc că ai talent la asemenea articole. Şi mai ai ceva rar: bunul simţ de a nu scrie 5-600 de cuvinte pentru a ne convinge să cumpărăm ceva sau să apelăm la serviciile nu ştiu cărei firme. Bravo !

  5. Dacă vrea „domnu” să te ia, te ia şi pe bicicletă. Pe mine unul mar entuziasma faptul că zbor cu un avion, până acum nu am mers cu avionul, dar am eu timp.

  6. Faza naspa e ca intr-un avion esti mai in siguranta decat cu un autocar, mai ales pe drumurile din Romania, nu ca in afara ar fi mai bine dar cu avionul este cea mai sigura cale (nu e 100%, dar decat alternativele mai nesigure…).
    Gandestete, de cate ori auzi la stiri s-a prabusit un Boeing si de cate ori auzi ca unul si-a incolacit masina dupa un stalp.

LĂSAȚI UN MESAJ