Excursie cu masina

1
25

downloadEste perioada concediilor si stim ca toata lumea isi doreste un concediu de neuitat. Dupa o perioada de un an de munca fara intrerupere meritam o relaxare. Incepem sa ne facem planuri de vacanta si consider ca cele mai reusite concedii sunt cele in care plecam cu masina. 

Grecia este una dintre cele mai frumoase tari fiind printre primele tari la nivelul numarului de turisti. Aceasta are o multime de insule si destinatii atractive pentru fiecare om. In fucntie de preferinte dar si de buget va puteti bucura de o excursie nemaipomenita in aceasta tara extrem de frumoasa. Cel putin o data in viata trebuie sa ajungeti sa vedeti aceste frumuseti pe care ni le ofera Grecia. In ciuda numarului mic de locuitori aceasta zona este foarte frecventata de turisti. In cazul in care doriti sa evitati rutina zilnica de care v-ati plictisit ar trebui sa faceti o escapada de acest gen deoarece va veti aminti cu drag de ea.

Un concediu cu masina nu ne asigura doar relxare ci ne asigura si disponibilitatea de a opri oriunde dorim noi. Astfel un concediu cu masina este cea mai buna solutie pentru noi pentru ca ne ofera sansa de a vedea minunatele peisaje. In cazul in care nu aveti o masina puteti gasi pe masini de inchiriat Otopeni. Astfel, veti avea o masina in functie de preferintele si consumul pe care vi-l permiteti. Daca nu va permiteti o masina cu un consum foarte mare puteti opta pentru o alta deoarece acestea sunt destul de variate. Iata cateva traseuri pe care vi le propunem:

Thassos

Este o insula foarte cunoscuta din Grecia fiind supranumita si „Insula de smarald”. Ea este situata in partea de nord a Marii Egee fiind o insula muntoasa. Traseul se poate parcurge incepand de la Bucuresti-Ruse-Veliko Tarnovo- Stara Zagora- Haskovo- Zlatograd – Xanthi – Keramoti – Thassos si se parcurge in aproximativ 12 ore. Traseul este foarte indicat pentru ca nu este deloc aglomerat .

Halkidiki

Aceasta este o peninsula din Grecia si are o multime de pensiuni si hoteluri accesibile pentru orice buzunar. Locati aleasa de dvs. va fi in functie de preferintele dvs. in ceea ce priveste camera, meniul sau traseul pe care il aveti de parcurs. Distanta pana la aceasta peninsula de de 750 de km plecand de la Bucuresti. Bucuresti – Russe – Byala – Pleven – Sofia (centura) – Blagoevgrad – Sandanski – Kulata – Salonic – Halkidiki. Distanta se parcurge in aproximativ 9 ore.

Corfu

Insula Corfu este o insula care binedispune pe toata lumea, pentru toate buzunarele si toate gusturile. Aici gasiti o varietate foarte densa de hoteluri, pensiuni si locatii in care va puteti distra de minune. Distanta de la Bucuresti pana in aceasta insula este de 970 km cu traseul: Bucuresti – Russe – Byala – Pleven – Sofia (centura) – Blagoevgrad – Sandanski – Kulata – Salonic – Veroia – Slatista – Metsovo – Igoumenitsa – apoi ferryboat-ul pana in Corfu.

Lefkada 

Este o insula superba foarte accesibila pentru toata lumea, la fel ca multe altele din aceasta regiune si face parte din arhipelagul insulelor ionice. Este singura insula la care se poate ajunge fara ferryboat. Distanta de la Bucuresti este de 1022 de km parcurgandu-se urmatorul traseu: Ruse – Byala – Pleven – Sofia – Blagoevgrad – Sandanski – Kulata – Egnatia – Prefeza – Lefkada si se parcurge in 13 ore.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ