Excursie in Amsterdam, Olanda

0
546
olanda

Una dintre cele mai mari destinatii de vacanta din Europa si poate din lume, capitala Olandei-Amsterdam, poate sa fie si una dintre cele mai accesibile si permisibile ca preturi, mai ales daca ajungi acolo in extra-sezon. Acest oras este cunoscut pentru mai multe lucruri decat doar pentru legalizarea marijuanei, pentru legalizarea altor vicii si pentru festivalurile de muzica house care se tin acolo an de an. Cu atat de multe locuri frumoase de vizitat si cu atat de multe lucruri de facut, Amsterdam nu este cu siguranta o destinatie prea ieftina de vacanta, insa poate fi si asa daca stii cand sa iti rezervi bilete de avion pentru a ajunge sa vezi cu ochii tai o parte din Olanda.

Sezonul de varf pentru vizitat acest oras frumos este undeva intre lunile iunie si septembrie. Binenteles, in aceasta perioada, orasul este aglomerat de turisti si oricine ajunge acolo ca strain trebuie sa plateasca o gramada atat pentru cazare, cat si pentru acomodare. Oricum, a vizita orasul in timpul extra-sezonului poate fi destul de ok, mai ales daca cineva alege sa isi ia concediu in perioada de toamna.

Extra-sezonul  este incepand cu luna octombrie si tine pana in luna mai. Oricum, ar trebui sa se stie ca Amsterdam este un oras rece ca temperaturi si are parte de obicei de zile ploioase in aceasta perioada de toamna. Asadar, oricine va merge acolo atunci, va trebui sa isi ia cu el si haine mai groase, dar si umbrela.

Primul pas in planuirea unei vacante in Olanda, mai exact in capitala Amsterdam, este a cumpara si rezerva bilete ieftine de avion. In timp ce poti rezerva direct bilete de avion de la compania aeriana in cauza, este mai bine sa compari mai multe preturi oferite de mai multe site-uri web care se ocupa cu asa ceva.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ