Exercitii in cuplu

0
5

Antrenament in cupluExerseaza impreuna ca si cuplu.

Fitnessul este cheia sa ramai in forma. Daca gasesti prea greu sa faci exercitii de unul singur, implica-ti pertenerul in asta si astfel poti sa fiti amandoi impacati. Poate fi la fel de simplu ca o plimbare lunga si impartasirea evenimentelor din acea zi. Daca intri in obiceiuri de a include fitness-ului in relatiei tale, vei avea un cuplu activ si sanatos.

Gaseste un exercitiu care chiar iti place

Nu trebuie sa te simti obligat sa faci un exercitiu care ii place si partenerului, dar tu il urasti. Sa va antrenati impreuna este ideal pentru ca amandoi sa va bucurati de aceiasi activitate fitness. Daca golful nu este cea ce iti place, dar partenerul tau ar putea sa petreaca o intreaga zi in cursul de golf, gaseste o alta activitate care v-ar place amandurora cand iesiti impreuna si la sfarsitul zilei veti avea povesti grozave de impartasit prin pasiunile de fitness respective.

Descopera noi exercitii

Daca ati facut aceleasi exercitii vechi, este timpul sa iesi si sa gasesti unul nou. Sunt mult prea multe exercitii pentru mine pentru a putea sa le listez aici, dar daca vrei sa incerci ceva noi, incearca o clasa trial si poti afla ca ti-ai gasit o potrivire si nu te va costa atat de mult pentru a incerca ceva nou.

Pastreaza romantismul viu

Evita sa-ti transformi sentimentele in frustrari impotriva sexului si relatiei intr-un festival de mancat. Daca ai probleme in relatie, ai putea vrea sa-ti faci o prioritate sa muncesti la cresterea comunicatiei si impartasirea sentimentelor. Tinand sentimentele in tine si apeland la mancare pentru confort te poate face sa te simti bine pentru acel minut, dar vei ramane cu vina de a manca prea mult si in cele din urma te vei ingrasa doar din cauza unei certuri.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ