Explicatii de dat-nimic de adaugat

0
19
fara explicatii
fara explicatii

Nu datorezi nimanui nici o explicatie care sa tina de ideea ca esti singur/a vreodata in viata ta. Si ce daca esti sau nu cu cineva sau ce daca esti cu cineva de care tie iti place si altcuiva nu? Nu tu locuiesti sau esti cu acea persoana si nu lumea din jur? Ce le pasa atat de mult carcotasilor de viata ta si de lumea ta?

Nu conteaza ca esti singur din voie sau din voia intamplarii, conteaza ca esti singur si atat. Nimeni nu ar trebui sa se intereseze de starea ta actuala sau de statutul tau marital, atata timp cat nu ii intereseaza si cat nu sunt implicati in aceasta parte a vietii tale personale. Exista sanse sa fii destul de fericit asa cum esti, singur sau nu.

Poate ca se vor face presiuni asupra ta in legatura cu a gasi un partener potrivit pentru tine si poate chiar sa te si casatoresti, insa cel mai bine este ca nimeni sa nu se bage in fiertura ta si sa te lase in pace exact in felul in care esti tu. Nu datorezi nimanui vreo explicatie pentru ca nu ai mers la o intalnire la care ai fost chemat. Daca nu ti-a convenit acea intrevedere sau acea persoana, atunci ce ii pasa altcuiva ca tu nu ai mers la intalnire cu ea?

Acesta este un lucru foarte important de amintit de toata lumea. Nu datorezi nimanui nici o explicatie si nici a merge la vreo intalnire cu acestia, pentru ca pur si simplu nu ai chef. Nu trebuie sa spui „Da” oricui doar de dragul de a spune „Da”.

Nu trebuie sa datorezi nimanui vreo explicatie pentru deciziile tale legate de casatorie. Vrei sa mariti la varsta de 18 ani, vrei sa te insori la varsta de 60 de ani? Atunci fa-o fara probleme. Ceea ce conteaza este sa te iubesti tu cu cel sau cea in cauza si asta este tot. Fara explicatii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ