Extensii de par

5
26

La extensii par se foloseste par de la donatori si este netrat chmic si le poti coafa sau ondula, ceea ce poti face si cu parul tau, in mod normal. Este recomandat ca extensiile clip on sa fie spalate cu sampon si balsam in apa rece apoi uscate in mod natural.  Cu ajutorul lor puteti obtine volum si lungime, ceea ce v-ati dorit. Extensiile detasabile (clip on) se pot aplica in 10 minute si se dau jos oricand. Fara vizite la salon si fara ingrijire speciala.  Extensiile nu afecteaza deloc parul, daca se folosesc cele de tip permanent atata timp cat montarea si demontarea lor este facuta de oameni specializati.

Predominante sunt extensii cheratina pe piata deoarece, cheratina este o substanta naturala, proteica si nutritiva, nu silicon (plastic). Iar, sistemele de prindere si fixare sunt de calitate superioara, atasate parului in mod natural.

Deasemenea si extensii microring sunt foarte des utilizate de catre doamne si domnisoare. Acest tip de extensiisunt de tip semi-permanente iar prinderea se face prin fixarea ineluselor de par si se monteaza, obligatoriu, de persoane ce au mai facut asta. Garantia se da pentru calitatea parului si nu au garantie la montare. Extensiile de tip microring raman fixate de par intre o luna si jumatate si doua luni si mai apoi se pot folosi iar prin achizionarea ineluselor pentru prindere. Ele se monteaza cu un aparat special si nu acceptati sa va fie montate cu placa de indreptat parul.

Inainte de montare este necesar ca parul sa fie uscat si fara sa ii fie aplicat fixativ, spuma sau crema deoarece daca parul este uleios de la produsele mentionate anterior este posibil ca extensiile sa alunece de pe par.

 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ