Facem sau nu facem concurs pentru bloggeri?

34
10

Vreau sa organizez un concurs pentru bloggeri, doar ca nu prea stiu ce premii sa ofer. Voi ce va-ti dori? Cu siguranta va doriti gadgeturi de ultima ora sau bani. Pot oferi oferi telefoane ieftine (ca de dealea scumpe nu am bani). Cu siguranta va doriti laptopuri sau tablete pc.

Sunt multe magazine online cu laptopuri ieftine adica undeva sub 1500 de lei dar nu stiu daca merita investia in acest concurs de tablete pc ieftine nu vorbesc mai ales ca acum si producatorul roman, Allview a lansat tableta AllDro care face aproape tot ce face un Ipad sau un Samsung Galaxy Tab doar ca la un pret mai mic.

Sunt multe lucruri ce as putea sa le ofer sau as putea sa ma rezum la o suma de bani. Voi cam ce ati dori?

34 COMENTARII

 1. Buna idee.. Ce sa zic, ceva mai ieftin.. Un banner 125*125 pe blog ,un review al site/blog`ului castigator , un domeniu (4$), un ipod (100 si ceva de roni) , ceva de genu’.. Conteaza bugetu’ .. :)

 2. cred ca orice premiu ar fi binevenit. Eu pentru a nu da foarte multi bani as da ca premiu un personaj din mozaic,la alegerea castigatorului,asta ca ma ocup cu asa ceva :).

 3. pai ar putea fi ceva gen un stick/webcam/mouse wireless/ sau poate ceva mai „virtual”: un cont vip pe VPlay / invitatii pe filelist / un domeniu sau ceva de genu’, depinde de bugetul tau. ;)

 4. Avand in vedere ca esti asa de cunoscut printre bloggeri si destul de indexat cred ca niste reclame ar fi de ajuns,asta daca nu vrei sa te coste nimic…Daca doresti sa cheltui ceva, niste accesorii PC ar fi perfecte :)

 5. poi ca premii…de ce prmii? onoarea vesnica primita de castigator nu-i sufisanta?
  baga si premii materiale: locul 3-o lalea, locul 2- doua lalele(ca la ingropaciune ca-i mediocru intre 1 si 3) si locul 1…3…garoafe bre! nu lalele ca sa le poata da la randu-i mai departe, si doua batai prietenesti pe umarul drept cu felicitari.

  • Da pai taxele oricum vor fi platite de mine si am gasit si premiile :)

   locul1= un stick 4gb
   locul2= un domeniu.info+ webhosting
   locul3= o pereche de casti/publicitate pe blog :)

 6. Când organizezi tu un concurs consider că trebuie să fii original, nu să întrebi lumea ce ar vrea și să mai spui și să nu fie prea scump. Asta e un fel de: hai că vă dau și eu ceva.. o foaie a4 acolo.. concurs

LĂSAȚI UN MESAJ