Facultatea de viitor ASE BUCURESTI

0
46

Bine v-am regasit la un nou articol pe blog-ul meu. Zilele trecute stateam si ma gandeam alaturi de profesoara mea de matematica, la un viitor pentru mine si am ajuns la concluzia ca imi doresc din tot sufletul sa ajung un mare programator, ce va intra la facultatea de Cibernetica, profilul Informatica – Economica, din ASE BUCURESTI. Acum din cate am inteles se intra cu o medie de peste noua dar cu media de la bacalaureat. Nu mai au nici o treaba notele sau mediile de la celelalte materii, ceea ce reprezinta dupa parerea mea o mare prostie. In momentul de fata, eu va trebui sa dau bacalaureatul la romana, matematica si geografie. Pe mine nu ma mai intereseaza celelalte materii si chiar incerc sa invat doar la celelalte materii, doar ca nu se poate asta si trebuie sa imi dedic timpul si pentru celelalte materii, care la o chestie nu ma ajuta cu nimic.

Eu sunt un om ce investeste foarte mult, vrea sa creasca in timp si sa aiba succes in ceea ce isi propune. Detin o agentie de publicitate, printre care si una de webdesign si chiar asta mi-as dori sa fac in viitor. Totusi, mi-as dori sa imi deschid si un magazin online, cu diverse produse, componente de calculatoare, ochelari 3d si multe altele, nu am in momentul de fata un obiectiv in ceea ce priveste promovarea unei afaceri din categoria magazine online.

Ma uitam zilele trecute la un magazin de filtre utilaje pentru ca am nevoie de un filtru de apa, pentru ca stau la tara si nu detin apa „potabila” ( vorba vine ca si aceea este plin de clor ), ci detin un hidrofor. Am mai avut inainte un astfel de filtru de apa, doar ca din cauza inghetarii apei, acesta s-a spart. Site-ul pe care l-am gasit de exemplu, avea un design foarte bun, care permitea fiecarui utilizator sa retina interfata magazinului. Este pozitionat bine pe google si chiar mi-as dori sa am o afacere online.

Ce vreau sa va spun este ca in ziua de astazi pentru a detine o afacere este foarte complicat din toate punctele de vedere. Trebuie sa fi pregatit pentru toata greutatile vietii, incercari si multe provocari din partea tuturor persoanelor. Am detinut numeroase magazine online, care erau promovate doar ca am ajuns la concluzia ca nu se merita sa am o afacere in care imi iese un profit de doar cateva milioane pe luna. Poate alte persoane nu gandesc ca mine si pot avea succes  intr-o afacere mult mai bine, doar ca la un moment dat va veti gandi ca pentru a detine o astfel de firma, costurile sunt foarte numeroase si stresul pe masura.

In concluzia as vrea sa remarc faptul ca o afacere se rezuma numai la profit. Nu trebuie investit doar cu gandul de a investi, de a ne da mari sau pentru a obtine o imagine in fata celorlalti. Afacerile nu sunt de gluma si trebuie luate ca atare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ