Faima jocurilor cu remi

2
42

Nu stiu daca a trecut sau nu, faima ce o aveau jocurile cu remi insa nu pot uitata acele seri in care ne strageam multi prieteni si mergeam la unul dintre noi acasa si jucam remi pana tarziu. Jocul de remi fie pe tabla sau cu carti mereu se potrivea serilor cand nu era nimic bun la televizor, in zi de sarbatoare, cu familia, in zilele ploioase sau pur si simplu cand nu aveai ce sa faci. Tin minte ca aveam un joc de remi pe tabla dar de cativa ani nu mai stiu de el si cred ca zace pe undeva.

Mai nou  remi se poate juca online, pe bani sau gratis si in turnee. Am dat si eu pe pe remi download , l-am instalat, mi-am facut un cont si am jucat vreo 7 jocuri din care 2 le-am castigat. Se vede ca mi-am iesit putin din mana desi stiu sa joc de vreo 6-7 ani. Placerea nu este asa de mare ca atunci cand joci cu amicii tai dar putin de curiozitate a fost destul de bine.

Am mai jucat si si 4 jocuri cu sloturi pe bani (virtuali). Am primit 1000 de credite virtuale (token) si in mare parte am pariat pe cate unul si  “BET MAX” sa pariez cate 9 credite sa am sanse mai mari de castig.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ