Fenomene paranormale

0
78

Universul este plin de fenomene care nu au absolut nicio explicatie. De la creaturi misterioase la fenomene paranormale inexplicabile, nu exista niciun fel de limita la misterele care ne inconjoara lumea.

Fenomene inexplicabile

Fetele Belmez

In anul 1979, familia Pereira a inceput sa intalneasca chipuri umane ciudate in interiorul casei lor, care apareau si dispareau fara niciun motiv. De asemenea, atat locatiile cat si orele la care ciudatenia alegea sa isi faca aparitia au fost neregulate. Potrivit povestii, intr-o zi din luna august, Maria Gomez i-a spus sotului sau ca o fata a aparut pe podeaua din bucatarie. Dupa ce a auzit acestea, barbatul a distrus locul din podea cu un tarnacop- doar ca fata sa apara din nou, putin mai tarziu.

Fetele au continuat sa apara in urmatorii 30 de ani, reusind sa apara atat fete de femei cat si de barbati, care aveau o gama larga de expresii pe fetele lor. Asemeni altor intamplari ciudate, s-a descoperit ca aceasta casa a fost construita deasupra unui cimitor vechi, iar in ciuda faptului ca podeaua a fost inlocuita de mai multe ori, fetele au continuat sa apara fara nicio explicatie logica.

Camera 428

Aceasta camera, situata in campusul studentesc al Universitatii din Ohio, nu este disponibila studentilor. Aceasta a fost inchisa din cauza unor evenimente paranormale care au avut loc in camera. Astfel, unii sustin ca au simtit activitatea unui poltergeist: obiecte care zburau dintr-o parte in cealalta a camerei, usi care se inchideau si de deschideau de la sine, dar si umbre negre care apareau si dispareau fara niciun fel de explicatie.

Cel mai ciudat lucru care a fost descris in aceasta camera tine de fata-demon care si-a facut aparitia pe lemnul usii. De asemenea, usa a fost schimbata de foarte multe ori doar pentru ca fata demonului sa isi reia „activitatea” pe usa. Se spune ca aceasta aparitie este spiritul unui student care s-a sinucis in aceasta camera. De parca a fi student in anul intai nu ar fi un stres suficient, imagineaza-ti cum ar fi sa imparti coridorul unui camin cu o fantoma.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ