Fii pregatit pentru partida ta de pescuit

0
27

PescarSunt intotdeauna o multime de lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare cand pescuiesti pentru prada perfecta, insa pot sa te sfatuiesc cum sa sa faci acest lucru.

In primul rand organizarea este foarte importanta. Ai o cantitate de timp limitata de petrecut pe apa. Pentru a face experienta de pescuit pe cat de placuta este posibila, organizeaza-ti toate sculele de pescuit din timp. Pregateste nada, cumpara-ti momeala din timp si pregateste-te de plecare. Daca nu ai sculele de pescuit necesare pentru urmatoarea partida de pescuit, sau ti s-a rupt un bat, ai ramas fara carlige, fire sau plute, acceseaza www.bibanu.com.

Alege momeala cu atentie, ideal, marimea momelii tale se va potrivi cu marimea pestelui pradator pe care vrei sa-l priniz. In aditie greutatea nailonului tau ar trebui sa se potriveasca cu momeala pe care o folosesti, aceasta iti va permite sa folosesti o momeala extra usoara care este foarte atractiva pentru prada ta.

Urmareste modelul de soare, luna si vreme, pestii de pe ape, ca si alte creaturi sunt direct influentati de mediul lor, si acest lucru include orice, de la atragerea gravitationala a lunii, pana la cat de inalt este soarele pe cer. Lumina soarelui stralucitoare poate sa deranjeze pestele, in timp ce vantul poate duce pestele intr-un anumit loc al lacului. Pestii tind de asemenea sa fie mai putin activi, in timpul perioadelor cu persiune inalta si fierbinti.

Luati in considerare temperatura, majoritatea speciilor de pesti au o temperatura a vremii optima care ii atrage, de asemenea pragul maxim sau minim pentru orice zona in care ar fi confortabili sa inoate. Foloseste carlige ascutite si nailoane puternice, fiindca nu are nici un rost sa atragi un peste, daca nu reusesti sa-l aduci la mal.

Imbraca-te pentru succes. De la pelerine de ploaie in cazul in care esti prins intr-o furtuna, pana la crema de protectie solara in cazul in care este canicula. Este intotdeauna important sa folosesti imbracaminte potrivita pentru ca experienta ta de pescuit sa fie cat mai confortabila si sigura.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ