Filme care te invata despre calatorii

0
9

barcelonaNu ramane in zona ta de confort, incearca locuri exotice unde te poti deprinde cu noi perspective de viata

„Engleza, cine are nevoie de asta? Nu voi merge niciodata in Anglia”- Homer Simpson

Este ok sa te simti putin ratacit si confuz atunci cand calatoresti

Nu trebuie sa stii mereu unde te va duce masina sau pasii, intr-o calatorie. „Nu am putut sa ne localizam inca.” – Filmul „The Darjeeling Limited”‘

Odata ce vei calatori si vei vizita mai multe locuri, vei incepe sa realizezi cat de dulce este casa ta de fapt

„Nu exista alt loc ca acasa.” – Filmul „The Wizard of Oz”

Oamenii cu care calatoresti sunt la fel de importanti ca locurile in care calatoresti

Acestia sunt oamenii care iti potransforma calatoriile in niste momente memorabile. „Hai sa nu ne mai intoarcem niciodata aici pentru ca nu va mai fi la fel de distractiv ca acum.”- Charlotte in filmul „Lost in Translation”

A calatori nu inseamna a avea parte de calatorii luxurioase tot timpul, este vorba despre a experimenta locuri noi si diferite culturi

„Nu sunt foarte bogat, insa daca as vrea sa ma cazez la Hilton as putea-o face, insa pentru mine, a ma caza la hosteluri si in asemenea locuri, asta inseamna cu adevarat a calatori.”- Filmul „A Map For Saturday”

Nu calatorim pentru ca ne este bine in zona noastra sigura

Chiar exista oameni nefericiti care nu isi pot permite sa calatoreasca, insa de cele mai multe ori si cei mai multi oameni se mint singuri cu scuza asta doar pentru a ramane in zona lor de confort si pentru ca nu vor sa traiasca o aventura. „Multi oameni nu isi permit luxul sa lase pur si simplu totul in urma.”- Filmul „The Way”

Aventura este undeva acolo, asa simplu cum se aude!

Calatoreste peste tot si iti vei putea crea amintiri remarcabile pentru tot restul vietii tale. „Aventura este acolo undeva!”  Filmul „Up”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ