Filme cu intamplari tragice

0
45
filme

Rosemary’s Baby. Acest film este atat de faimos datorita sau din cauza mortilor tragice ce au avut loc in jurul lui. Sotia gravida a producatorului Roman Polanski, Sharon Tate, si prietnii acesteia au fost descoperiti morti de catre supusii si fanii lui Charles Manson. Directoru filmului a suferit si el de afectiuni ale rinichilor si unul dintre compozitori a murit de un blocaj al creierului. Actrita Mira Farrow a primit actele de divort de la sotul ei de atunci Frank Sinatra.

Rebel Without a Cause. Din pacate, principalii protagonisti ai filmului: James Dean, Natalie Wood si Sal Mineo, au murit in cadrul unor circumstante misterioase la varste relativ tinere. Toti cei trei actori au avut de-a face cu un ghinion curat. James Dean a murit intr-un accident de masina la varsta de 24 de ani. Natalie Wood a murit inecata in circumstante controversate. Sal Mineo a fost injunghiat si ucis in anul 1976 in timp ce se afla in drum spre casa.

Seriile Batman: „The Dark Knight’ & ‘The Dark Knight Rises”. Ca si seriile Superman, seriile Batman se spune ca au fost de asemenea sub ghinion. Heath Ledger, dupa extraordinara sa interpretare drept Joker in film, a fost descoperit mort in apartamentul sau in anul 2008. Morgan Freeman, care a jucar rolul lui Lucius Fox, a suferit de asemenea in urma unor accidentari serioase in urma unui accident de masina in anul 2008. De asemenea, in anul 2012, impuscaturi in masa au fost trase in seara de lansare a filmului „The Dark Knight Rises” in Aurora, Colorado, de catre James Holmes, care au dus la uciderea a 12 oameni.

The Conqueror. Acest film a dus la moartea nefericita a 46 de oameni. Bazat pe moartea liderului Mongal Genghis Khan, acest filma a fost filmat langa un site de teste nucleare in St. George, Utah. Locatia se pare ca era daunatoare pentru vietile tuturor membrilor echipei. Multi dintre acestia au dezvoltat cancer si chiar si actori ca John Wayne au murit din cauza afectiunii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ