Filme dispretuite, dar iubite

1
14
filme
filme

Stii ca este perfect in regula sa nu iti placa fiecare film de trei ore care a fost nominalizat pentru Cea mai buna Imagine in fiecare an? Si chiar daca iti place acel film, este perfect in regula de asemenea sa te bucuri de un asemenea film care se simte ca si cum ai manca vata de zahar la cina. Este vorba despre gusturile fiecaruia, pana la urma.

Love Actually

Se simte ca si cum ar trebui sa te fortezi sa nu iti placa deloc, ba chiar sa urasti totul la un film in care este vorba despre sarbatorile de iarna, cu o poveste de dragoste prea melodramatica, insa nu este atat de greu sa te uiti la el, totusi. Oricum este putin mai greu sa ti-l inchipui pe Rick din Walking Dead tinand tot felul de cartonase cu urari si declaratii siropoase  in loc de a urla la Carl.

Snakes on a Plane

Acest film a fost ca Sharknado inainte ca Sharknado sa fie Sharknado. Este vorba despre mutatii, despre animale infioratoare si despre persoane care se tem de asemenea animale. Insa, cand toate acestea se intampla in aer, la mii de metri altitudine, intr-un avion, te simti si mai rau de atat.

Franciza Resident Evil

Sunt convins de faptul ca filmele din seria Resident Evil sustin de unele singure productiile de acest gen in afaceri inca din anul 2000. Fiecare film se simte ca si cum ai fi introdus intr-un joc video. insa cateodata mintea care iti este plina de monstri si ochii care vad numai zombi in fel si chip nu sunt atat de rele.

Jingle All The Way

Este destul de rusinos faptul ca eBay a eliminat orice sansa a unei eventuale continuari a acestui film. Daca Sinbad ar fi avut un cont pe Amazon Prime, intregul fiasco ar fi putut fi evitat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ