Filme noi 2012: Ce filme se anunta in 2012

2
12

V-am pregatit o lista cu filme (cateva detalii despre ele si trailerele lor) ce se anunta de pe acum a fi lansate in 2012.

Contraband

Distribuţie: Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Giovanii Ribsi

Sinopsis: Chris (Mark Wahlberg) este un fost infractor care a decis să abandoneze afacerile necurate cu ceva timp în urmă, dar cumnatul său nu a renunţat la lumea afacerilor ilegale. Când o operaţiune de contrabandă eşuează, Chris se vede nevoit să revină la vechile sale îndeletniciri pentru a-l proteja pe fratele soţiei sale, interpretată de Kate Beckinsale. Alături de ei îl vom întâlni şi pe Ben Foster, actor principal în filmul The Mechanic.

The Grey

Distribuţie: Liam Neeson, Dermont Mulroney, Frank Grillo

Sinopsis: În urma unui incident aviatic, o echipă de exploatare petrolieră luptă pentru supravieţuire într-o regiune părăsită din Alaska.

Safe House

Distribuţie: Denzel Washington, Ryan Reynolds

Sinopsis: În lista de filme noi 2012, Safe House se anunţă a fi una dintre cele mai bune realizări. Îndrăgitul şi carismaticul actor Denzel Washington joacă în acest thriller cu agenţi secreţi şi conspiraţii internaţionale. Alături de el îl găsim pe Ryan Reynolds, în rolul unui tânăr aspirant la poziţia de agent CIA. Din distribuţie mai face parte Vera Farmiga, Robert Patrick, Sam Shepard şi Brendan Gleeson.

The Raven

Distribuţie: John Cusack, Alice Eve, Luke Evans

Sinopsis: Ultimele zile din viaţa lui Edgar Allan Poe, o ficţiune conform căreia celebrul autor american, împreună cu un detectiv, porneşte pe urmele unui criminal în serie care s-a inspirat din creaţiile sale.

The Avengers

Distribuţie: Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans

Sinopsis: O echipă de eroi cu puteri supra-omeneşti, reuniţi sub egida grupării S.H.I.E.L.D., se opune invaziei extraterestre care ameninţă Pământul.

Men in Black III

Distribuţie: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin

Sinopsis: Will Smith şi Tommy Lee Jones revin pe marile ecrane după o perioadă în care nu prea ne-au onorat cu prezenţa în roluri foarte importante. În 2012 însă, odată cu lansarea unei noi iteraţii Men in Black, cei doi agenţi speciali promit acţiune spectaculoasă în stil retro. Acţiunea se petrece în 1960, an în care echipa specială se întoarce pentru a salva viitorul organizaţiei MIB, organizaţie ameninţată desigur de… un alien.

Prometheus

Distribuţie: Noomi Rapace, Charlize Theron, Patrick Wilson

Sinopsis: Ridley Scott ne pune pe jar cu acest film care promite mult. Acţiunea se petrece în viitor, într-un timp în care călătoria în cele mai obscure părţi ale Universului şi confruntarea cu o rasă superioară pare a fi singura soluţie de salvare a omenirii.

Madagascar 3

Sinopsis: Îndrăgitele personaje animate Alex the Lion, Marty the Zebra, Melman the Giraffe şi Gloria the Hippo revin în Madagascar 3 şi se alătură unui circ ambulant în încercarea de a traversa bătrânul continent şi de a reveni în New York.

The Amazing Spider Man

Distribuţie: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans.

Sinopsis: Peter Parker este un adolescent cu probleme. Părinţii i-au murit şi când se îndrăgosteşte de Gwen Stacy, îl muşcă un păianjen. Vă imaginaţi ce urmează… Acestea sunt pe scurt începuturile poveştii lui Spider-Man, într-o nouă producţie, diferită de seria ce l-a avut protagonist pe Tobey Maguire.

The Dark Knight Rises

Trilogia Dark Knight a ajuns la final. Christopher Nolan îi aduce din nou în prim plan pe Christian Bale (Batman), Morgan Freeman (Lucius Fox), Michael Cane (Alfred) şi Gary Oldman (Jim Gordon). Alături de ei îi găsim pe Liam Neeson (Ra’s Al Ghul), Anne Hathaway (Catwoman) şi Marion Cotillard (Miranda Tate). Se cunosc prea puţin detalii despre poveste, însă Catwoman va pilota motocicleta lui Batman, iar batmobilul negru va fi revopsit. Aşteptarea va fi lungă până la mijlocul verii pentru acest film de acţiune.

The Expendables 2

Sinopsis: Echipa de şoc ce reuneşte starurile din filmele de acţiune ale anilor ’80 (Van Damme, Stallone, Arnold, Chuck Norris, Dolph Lundgren), dar şi idolul femeilor de astăzi (Jason Statham) are o nouă misiune de îndeplinit, una ce pare simpla dar care se complică neaşteptat şi duce eroii pe un teren periculos.

Acestea sunt doar o parte din filmele importante programate pentru 2012. Cu siguranta mai sunt si altele dar acestea se anunta a fi mai bune iar restul sunt tinute „sub lacat” pana la lansare.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ