Filme uluitoare

0
85
filme

Cele mai bune filme ale tuturor timpurilor sunt de obicei cele clasice, din vremurile de mult trecute. Asta nu inseamna ca in ziua de azi nu se mai fac filme bune, pentru ca nu este asa. Si cinematografia moderna are productii de filme speciale si foarte bune, care sunt premiare cu tot felul de premii si distinctii merituoase. Uite cateva dintre cele mai uluitoare filme ale tuturor timpurilor.

Filmele sunt o opera de arta care pun laolalta vizualul cu audioul pentru a crea povesti si pentru a evidentia un anumit scenariu. O scriere buna si o prezentare la fel de buna duc la crearea unui film minunat. Cateva dintre cele mai bune filme de comedie, de animatie sau de actiune sunt prezentate in cele ce urmeaza.

The Godfather – Nasul

The Godfather care a fost lansat in anul 1972, este bazat pe un roman omonim scris de Mario Puzo. Filmul este sub directia lui Francis Ford Coppola si descrie viata unei familii de mafioti italieni-americani. Acest film a fost premiat cu 3 Academy Awards pentru urmatoarele categorii: Cea mai buna imagine, Cel mai bun actor (Marlon Brando) si Cel mai bun scenariu adaptat.

Titanic

Poate ca unii dintre noi deja s-au saturat de acest titlu de film, insa altii inca se uita la el a 50-a oara. Trebuie sa recunaostem  ca este un film foarte bun de Oscar si ca a meritat fiecare banut investit in crearea lui. A castigat 11 Oscaruri Titanicul lui James Cameron si a fost nominalizat in 14 categorii. Starurile acestei productii, Kate Winslet si Leornado DiCaprio interpreteaza personaje ce au trait o povete de dragoste adevarata la bordul Titanicului care s-a scufundat la data de 15 aprilie 1912 din cauza izbiturii cu un iceberg. Costurile pentru crearea acestui film minunat au fost in jur de 200 de milioane de dolari.

Cu asa filme bune in cinematografie, nu este de mirare faptul ca avem la ce ne uita inca si in ziua de azi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ