Filmele toamnei

1
4
filmele toamnei
filmele toamnei

Toamna este cel mai grozav anotimp in care ne putem uita la filme, seriale, putem merge la cinema sau avea parte de o experienta mai inedita in cadrul unui cinematograf in aer liber sau a unei difuzari a unui film vechi intr-un parc, intr-o dupa amiaza calda si luminoasa.

Cui nu-i place sa se uite la filme si sa dezbata mai apoi subiectul in patru cu prietenii la fel de pasionati. O serie de filme noi, care isi au lansarea in aceasta toamna te vor incanta si te vor face sa vrei sa vizionezi din ce in ce mai multe filme de genul in urmatoarele luni.

Toate genurile de productii cinematografice te vor astepta sa le vizionezi, sa te bucuri de ele si sa traiesti senzatii dintre cele mai intense atunci cand te vei transpune in pielea personajelor, dar si in mijlocul actiunii.

The Hunger Games:  Mockingjay

Al treilea volum al seriei „The Hunger Games” ecranizat cu geniala actrita Jennifer Lawrence in rolul principal a ajuns la prima parte din ultima serie a adaptarii dupa cartile cu acelasi nume. „The Hunger Games: Mockingjay” readuce la viata povestea plina de curaj si de pasiune a neinfricatei Katniss Everdeen, interpretata de frumoasa actrita care a castigat Oscarul de tanara.

The Guest

Oaspetele ce intra pe neasteptate in viata unei familii in care fiul a murit ca soldat intr-o lupta se pare ca nu este atat de prieten cu cel decedat si nici nu prea vrea binele familiei acestuia. Fostul soldat Dan Stevens este primit insa cu bratele deschise de catre cei indoliati, insa nu mult ramane pana cand in zona se produc o serie de morti aparent accidentale. Cine le-a cauzat si de ce va lasam pe voi sa descoperiti.

Interstellar

Inca o poveste buna ce are loc printre stele, in galaxii, la milioane de ani distanta de pamant, te va impresiona in aceasta toamna. Regizorul acestui film este nimeni altul decat Cristopher Nolan, om ce a stat in spatele altor productii de succes: Inception, Dark Knight tec. Pe langa geniala regie sub care se afla filmul, si actorii acesteia sunt unul si unul, printre acestia numarandu-se si castigatorul premiului Oscar pentru cel ami bun actor: Matthew McConaughey.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ