Focsani peste ani!!!

9
20

Cautand pe internet detalii despre PIATA UNIRII FOCSANI am dat de machetele proiectului in dezvoltare care va avea sfarsit in anul 2014 deci mai avem de asteptat .Iata si 2 poze interesante.

Proiectul consta in reabilitarea Pietei Unirii din Focsani, amenajarea zonei vechiului hotar dintre Muntenia si Moldova, reabilitarea zonei arheologice, constructia Centrului Mestesugaresc, reabilitarea fostului Cinema Balada, a Ateneului Popular „Maior Gh.Pastia”, amenajarea de parcari si reabilitarea Gradinii Publice. De asemenea, proiectul mai prevede refacerea pavimentului, consolidarea monumentelor istorice si amenajarea unei fantani.
Proiectul are o valoare eligibila totala de 4.755.594 Euro, din care: contributie PHARE: 3.024.557,78 Euro, reprezentand 63,6%; Fondul National 1.008.185,93 Euro, reprezentand 21,2%, iar Consiliul Local Focsani contribuie cu 722.850,29 Euro, reprezentand 15,2%. Consiliul Local al Municipiului Focsani suporta toate cheltuielile neeligibile si eventualele depasiri ale costurilor proiectului.

Pozele sunt foarte frumoase si sper ca rezultatul sa semene cu cel din poze.

9 COMENTARII

  1. […] Focsani peste ani!!! Wed Aug 11, 2010 15:39 pm Cautand pe internet detalii despre PIATA UNIRII FOCSANI am dat de machetele proiectului in dezvoltare care va avea sfarsit in anul 2014 deci mai avem de asteptat .Iata si 2 poze interesante. Proiectul consta in reabilitarea Pietei Unirii din Focsani, amenajarea zonei vechiului hotar dintre Muntenia si Moldova, reabilitarea zonei arheologice, constructia Centrului Mestesugaresc, reabilitarea […]

  2. Da de ar arata aja crek peste o suta de ani cum se misca astia de la primarie abiau au pus aleeea si pavaju mai au de munca scena tot tot cica avem si noi parc cu apa dar de unde ca acolo nu mai e fir de apa doar vreo flecma trasa de unu!!

LĂSAȚI UN MESAJ