Garantia produselor electrocasnice

0
11

Produse ElectrocasniceIn momentul in care va hotarati sa cumparati un produs electrocasnic, trebuie sa cunoasteti foarte bine detaliile produsului respectiv si mai ales perioada de garantie. Astfel, in cazul in care nu functioneaza asa cum trebuie veti sti exact ce aveti de facut, unde va trebui sa mergeti.

Insa, ce trebuie sa stiti despre certificatul de garantie al unui produs.

Pentru ca certificatul de garantie sa fie valabil, acesta trebuie sa contina informatii despre identificarea produsului, durata medie de utilizare, modul de intretinere si perioada de garantie. De asemenea, acesta trebuie sa contina denumirea si adresa service-ului care va efectua serviciile necesare pentru repararea produsului si sectiuni speciale pentru a evidentia activitatile de service oferite. Acest document trebuie sa fie stampilat de vanzator si sa contina datele cumparatorului din cartea sa de identitate. De asemenea, produsul trebuie sa fie insotit de un manual cu instructiuni de folosire, fise tehnice si declaratii de conformitate.

De asemenea, este esential sa pastrati si ambalajul original al produsului. In unele certificate de garantie este mentionat faptul ca garantia este asigurata doar in cazul in care produsul este transportat in ambalajul original. Asadar, daca in actul de garantie este mentionat acest lucru, atunci trebuie sa-l respectati.

De obicei, achizitionarea de noi aparate electrocasnice se face in scopul de a fi o investitie de lunga durata, de aceea este indicat sa investiti in produse de calitate chiar daca pretul acestora este un pic mai mare. Unele electrocasnice pot fi dificil de instalat ceea ce duce la cresterea pretului final. De exemplu, inainte de a cumpara o masina de spalat si un uscator de rufe trebuie masurat spatiul in care vor fi asezate astfel incat sa fie cat mai aproape de prize. In cazul unui frigider, calculator sau cuptor cu microunde este nevoie de suficient spatiu intre perete si aparat. In cazul in care nu exista o ventilatie potrivita, aparatul nu va mai functiona asa cum ar trebui. De asemenea, pentru o buna functionare asigurati-va ca umezeala nu constituie o problema.

In concluzie, acum stiti informatiile care trebuie prezentate in certificatul de garantie astfel incat sa fiti siguri ca in cazul unor incidente veti putea duce produsul la producator pentru a interveni cu serviciile necesare. De asemenea, daca doriti sa cumparati diverse aparate electrocasnice va invitam in magazinul nostru online e365.ro. Aici veti descoperi preturi avantajoase la numeroase produse de calitate. In ceea ce priveste certificatul de garantie, nu trebuie sa va faceti griji pentru ca nu veti avea nevoie de acesta. Produsele pe care vi le punem la dispozitie sunt extrem de eficiente si rezistente.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ