Gastrita o problema foarte intalnita la adolescenti

0
66

imagesPentru ca in ultima perioada am depistat o boala destul de grava pot spune la o amica de-a mea, m-am gandit sa petrec putin timp pe internet in cautarea unor informatii.

Ce am gasit nu prea m-a bucurat, ba chiar m-a facut sa ma simt foarte prost, pentru ca nu este ceva tocmai usor, durerile la inceput sunt suportabile, dar netratate poate ajunge la ulcer, si intr-un final moartea. Nu mi-a placut sa aud asa ceva asa ca m-am decis sa iau ceva masuri, cu toate ca la urma urmei nu era treaba mea.

Cautand pe internet am dat de o farmacie care imi oferea tot felul de produse care o ajutau pe acea persoana sa treaca mai usor peste acest lucru. Nu m-am convins atat de tare, si am inceput sa citesc prospectele pentru acele produse, si am ramas socat de ce am putut sa citesc. Este o boala destul de grea, care nu se trateaza niciodata, cu asta traiesti in timp, este un fel de gaura in stomac din cauza ca nu mananci la timp.

Asa sunt si eu, timpul nu imi permite sa mananc la timp, dar sper ca nu voi ajunge pana la gastrita. Cu cat nu mananci la timp, cu atat vei avea mai mult de suferit, pentru ca stomacul secreta in continuare acidul, si neavand mancare acesta incepe sa roada in peretii stomacului, ceea ce il distruga la un moment dat.

Nu este chiar tocmai usor sa patesti asa ceva, iar daca ajungi la ulcer, va trebui sa iti coasa stomacul, un lucru destul de horror, daca ne gandim putin, insa fiecare om si-o face cu mana lui, nu se gandeste putin ce este bine si ce este rau, ca prin 50-100 de lei care ii ia un plus isi poate risca toata viata. Oameni buni, nu va ganditi mereu numai la bani, ci si la sanatate, pentru ca fara ea numai puteti lucra, va pot spune prin propria mea experienta.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ