Ghidul cumparatorului – cum alegi un suport sticle vin

0
572
homex.ro

Nu este neaparat sa fii un colectionar. De multe ori se intampla insa ca la ocazii speciale sa primesti in dar de la apropiati cate o sticla de vin mai deosebit. Cu trecerea timpului sticlele se aduna si la un moment dat nu mai ai unde sa le depozitezi. Incepi sa cauti un suport sticle vin, o etajera sau un raft in care sa le expui fara sa te incomodeze. Trebuie sa stii insa cateva criterii dupa care sa faci aceasta alegere.

1. Materialul din care este fabricat este esential, determinand atat calitatea cat si aspectul pe care il va avea suportul de sticle de vin. Adesea se foloseste metalul pentru suporturi, insa exista si varianta suporturilor din lemn sau plastic. In functie de stilul si preferintele fiecaruia, exista optiuni extrem de variate in gama de decoratiuni interioare homeX, pe site-ul homex.ro.

2. Dimensiunile. Trebuie sa ai in vedere si acest aspect, pentru ca decizia este una destul de importanta. Vrei sa expui doar o sticla mai speciala, sau iti doresti sa tii la indemana mai multe sticle afisate elegant, pe termen lung? Solutii exista pentru ambele variante si nu numai. Exista suporturi pentru sticle de vin destinate unei singure sticle si se ajunge pana la cele care sustin adevarate colectii, de peste 100 de sticle.

3. Stilul este de asemenea un factor de decizie. Trebuie sa stii ceea ce cauti: o nota eleganta, un stil natural sau rustic ori unul simplu, minimalist? Optiunile sunt din nou multiple, iar alegerea suportului de sticle vin se va face aici in functie de restul decoratiunilor din camera.

Cateva recomandari finale: pastreaza totul la un nivel minim – suportul de sticle de vin nu trebuie neaparat sa devina o piesa de mobilier foarte voluminoasa. Daca ai o colectie nu prea mare, cauta un suport simplu pe care il poti plasa pe o masuta sau lipit de perete.

Tot de perete te poti folosi pentru un suport de sticle de vin de tip etajera-grila pe care sa iti etalezi colectia de vinuri. Poti folosi si pervazul ca suport pentru sticle, sau orice alt spatiu nefructificat din locuinta. Tine cont de toate recomandarile de mai sus si vei reusi sa faci alegerea potrivita.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ