Google PageRank Update – iunie 2012

22
5

Iata ca aproape la un an dupa ce acest blog a primit PageRank 3 urmand un frumos PageRank 4 aseara a trecut printr-o schimbare de la 4 la 0. Conform unui mesaj primit in Google Webmaster Tools este din cauza unui link vandut. Dar am citit ca si ceea ce am eu pe blog este o problema, adica multe link-uri sau in termeni SEO link farm (ferma de link-uri).

Greseala mea este ca am vandut prea multe link-uri si nu m-am limitat la mai putine la un pret mai piperat. In concluzie pe acest blog nu se vor mai vinde link-uri cel putin pana nu se rezolva problema, asta cand voi afla cum o pot rezolva pentru ca nici link-urile nu le pot sterge decat atunci cand expira si nici articolele, sa o iau de la 0. Voi vedea pe parcurs ce se intampla si ma axez pe alte servicii online pentru a-mi rotunji veniturile

Deasemenea scaderi de PR la 0 au avut partea si blog-urile aflate pe subdomeniu la google de forma site.blogspot.com deoarece se redirectioneaza automat pe site.blogspot.ro. Si la fel pentru toate tarile de exemplu daca intri din IT va fi de forma site.blogspot.it etc. Cred ca nu este o problema deoarece probabil la urmatorul update isi vor recapa PR-ul insa pentru ceilalti nu stiu cum va fi.

22 COMENTARII

  1. Si blogul meu a fost penalizat asa ca nu este o mare pierdere , din moment ce mai toate site-urile au avut de suferit in ultima vreme in urma update-urilor celor de la Google

  2. Oricum in ziua de astazi pr-ul a devenit irelevant din moment ce multe site-uri cu vechime au pr 0 , asta inseamna ca Google vrea sa se descotoreseasca de pr . Au mai vrut sa faca chestia asta si in trecut , dar acum vad ca s-au pus pe lucruri serioase :)

  3. -modul de calcul al pr a devenit cam evaziv, parerea mea…
    -sunt site-uri similare care au pr la o distanta foarte mare, si sunt notate aiurea cu toate ca in top alexa sunt printre primele locuri.

  4. e o porcarie google page rank . . .

    si eu am avut o problema , acum aveam page rank 3 , acum numai avea pr 3 … acum aveam , acum nu aveam . . . sunt dusi cu pluta . . . Vreo 2 saptamani mi-a facut asa . . .

  5. Am patit acelasi lucru, in conditiile in care nu scriu atat de multe advertoriale. Cu toate acestea, zau ca nu imi pasa catusi de putin :)

  6. Sincer, la cate advertoriale vinzi, nici nu ma mir. De cateva luni tu scrii numai articole cu link-uri spre alte site-uri. Poate ti-e invatatura de mine. Multa bafta pe viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ