Gravity (2013) Gravity 3D: Misiunea în spaţiu

0
7

gravity-633312l-175x0-w-c94b85aaM-am decis ca de acum incolo sa mai postez pe blog-ul meu filmele box office, cele mai vizionate si cele mai reusite filme. Filmul ales pentru saptamana asta este Gravity (2013) Gravity 3D: Misiunea în spaţiu, un film cu o premiera in Romania in data de 04.10.2013. Este regizat de Alfonso Cuarón, iar printre personajele cunoscute enumeram si Sandra Bullock, George Clooney. Face parte din categoria SF, Thriller, si merita vazut din mai multe puncte de vedere. Mai jos aveti descrierea filmului.

 

Bullock interpreteaza rolul unui medic foarte bine pregatit, cu multe succese de-a lungul vietii. Numele lui este Dr. Ryan Stone, si este foarte bine calificat din domeniul bioingineriei, iar in acest moment el se afla intr-o prima misiune, nu in Europa sau America, ci direct in spatiu, alaturi de un vechi prieten, veteranul atronaut Clonney, care se afla pentru ultima data la bordul navei, dupa asta urmand sa iasa si el la pensie si sa isi vada de viata lui. In timpul unei misiuni, marea greseala a lor a fost ca au parasit in acelas timp nava, iar o problema a facut ca nava sa fie distrusa, iar cei doi sa ramana in spatiu pur si simplu, plutind fara nici un farmec. Stone si Kowalsky sunt completi singuri, in intuneric, legati unui de altul.

Este o tacere insuportabila, iar cei doi deja se gandesc ca vor muri, si ca niciodata nu vor mai ajunge pe pamant, si ca nu mai exista nici o sansa de a fi salvati de vreo nava. Pentru a ajunge acasa, ei trebuie sa gaseasca o cale de a navina singuri plutinand in spatiu, dar lucru asta trebuie facut mai repede pentru ca oxigenul lor este din ce in ce mai putin, si trebuie sa faca cumva sa rezolve aceasta problema.

Un trailer cu filmul :

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ