Grozav la a avea o iubita asistenta medicala

0
21
asistenta

Ca asistenta medicala, orice femeie stie cum sa se poarte cu cei de langa, stie cum sa aiba grija de acestia, sa rezolve situatii complexe si ce necesita rezolvare. A avea o iubita asistenta este si mai grozav de atat chiar, pentru ca vei avea parte de toate acestea la un loc.

Asistentele pot face fata unor situatii foarte gretoase

Poate ca munca unei asistente medicale nu este atat de stralucitoare si de placuta pe cat ar crede unii sau pe cat si-ar dori altii si altele. Majoritatea situatiilor cu care trebuie sa se confrunte aceste persoane sunt gretoase si necesita o mare grija. Nu poti sa auzi o asistenta scotand niste sunete de greata sau nu le vei vedea ca refuza sa faca o treaba murdara, pentru ca asta le este jobul si sunt obisnuite cu tot felul de situatii.

Asistentele sunt niste foarte bune ascultatoare

Cele mai multe relatii se finalizeaza din cauza unei proaste comunicari. Daca te vei intalni cu o asistenta si vei dori sa continui relatia cu aceasta, inseamna ca ai dat lovitura. Asistentele sunt niste persoane foarte vorbarete, dar mai ales stiu sa asculte si sa isi dea cu pararea.

Datorita faptului ca sunt pasionate de ceea ce fac, sunte atente la nevoile oamenilor si au o mare compasiune pentru cele mai multe situatii, acestea sunt niste partenere grozave de viata. In fiecare zi asculta povestile de viata ale pacientilor si isi imbogatesc abilitatile de ascultare si de tratare a oamenilor din jur in mod instant.

Asistentele pot lua masa oriunde

Aceste fiinte sunt dintre cele mai ocupate persoane de pe pamant, asadar cand vine vorba despre mancare, acestea mananca oriunde pot sau pe unde apuca, dupa caz. Nici nu mai trebuie sa isi reincalzeasca mancarea de seara. O mananca asa. Nu mai conteaza aceste lucruri cand oricum mancarea ajunge in stomac.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ