Guta manelistul cu ochelari cat borcanu

4
11

Şoc în lumea intelectuală: Nicolae Guţă a apărut pe scenă în timpul unui spectacol purtând o pereche de ochelari de vedere şi un tricou cu chipul lui Patapievici. Noul look de intelectual al lui Guţă nu a trecut neobservat, primii care au reacţionat fiind membrii ONG-ului „Ochelariştii României”.

„Suntem oripilaţi! Medicul oftalmolog care i-a eliberat reţeta, dar şi opticianul care i-a făcut ochelarii ar trebui să fie traşi la răspundere. Nu e admisibil ca imaginea noastră să fie terfelită în halul acesta. E bătaie de joc ce se întâmplă, nu se poate ca un manelist incult, care nu a citit nici măcar o pagină de Abecedar în viaţa lui, să poarte ochelari de vedere”, se spune într-un comunicat de presă al ONG-ului amintit.

„Sincer, prefer să port ochelarii cu mândrie şi să fiu bătut de mineri în Piaţa Universităţii, decât să merg liniştit pe stradă într-o Românie în care Nicolae Guţă poartă ochelari de vedere”, ne-a declarat liderul Ochelariştilor României.

Din investigaţiile noastre, gestul lui Guţă nu este unul singular. Un alt manelist, al cărui nume nu a fost făcut public, a fost recent prins de poliţişti în timp ce oferea 5.000 de euro în schimbul unui permis fals de acces la sala de lectură a Bibliotecii Central Universitare din Bucureşti.

4 COMENTARII

  1. […] Guta manelistul cu ochelari cat borcanu Tue Sep 14, 2010 20:11 pm Şoc în lumea intelectuală: Nicolae Guţă a apărut pe scenă în timpul unui spectacol purtând o pereche de ochelari de vedere şi un tricou cu chipul lui Patapievici. Noul look de intelectual al lui Guţă nu a trecut neobservat, primii care au reacţionat fiind membrii ONG-ului „Ochelariştii României”. „Suntem oripilaţi! Medicul oftalmolog care i-a eliberat […] […]

  2. eu zic ca el in sine este un soc la fata pe care o ara si muzica pe care o canta.. asa ca nu ma mai mira nimic in ceea ce-l priveste

LĂSAȚI UN MESAJ