Hai că am terminat şi cu pauza…

38
31

Chiar dacă vă ziceam că o să iau o pauză de minim două săptămâni, am renunţat la ea după o săptămână. Revin la programul zilnic de blogging cu articole noi şi frumoase. Chiar dacă nu aţi mai văzut comentariile mele pe blogurile pe care le „savurez” zilnic nu înseamnă că nu am citit acele bloguri. Am făcut-o din reader şi sunt la curent cu tot ce s-a întâmplat.

Am reînnoit şi domeniul săptămâna asta deci o să mai fiu pe aici cel puţin un an de acum înainte. Am şi eu două întrebări ca să le zic aşa.

În această săptămână m-am jucat foarte mult pe calculator pentru că mi-am luat vinerea trecută altă placă video. Joc San Andreas, NFS Undercover şi Most Wanted, Flat Out 2, Call of Duty 1, Iron Man 2 şi Rogue Troper pentru că le jucam şi înainte să mi se ardă fosta placă video dar parcă aş încerca şi altceva, aştept câteva recomandări.

Şi fiindcă azi este ziua păcălelilor (1 Aprilie) ia spuneţi voi la ” moşu’ ” cui i-aţi făcut farse sau cine va făcut farse şi ce farse, să ne mai amuzăm puţin. Nu ştiu de ce dar anul ăsta nu am făcut nici-o farsă şi nici nu mi-a fost făcută vreo una în afară de ce banale cu şireturile.

38 COMENTARII

 1. Welcome back :D
  In primul rand spunemi configuratia placii video ca sa-ti recomand jocuri, si la procesor si rami :D

  Azi la scoala am intors clasa pe dos :)) Adica am intors bancile in sensul opus, am mutat catedra iar tabla era „in spatele clasei”. Profesorii au ramas blocati vreo 5 secunde cand au intrat in clasa :))

  2 licee din oras au facut schimb de clase =)) adica cei de la Eminescu au mers la Stanca si vice versa =)))

 2. Bine ai revenit! Iti recomand un Worms 4, poate vom ajunge sa luptam unul cu altul, Spore, Desperados 2, Call of Duty 4, Scarface, The Godfather, True Crimes: New York City, cateva jocuri pentru consola n64 jucate cu emulator, gen Super Mario 64.

 3. @Mihai Motrescu
  toti care vor sa fie bloggeri recunoscuti vor deveni dependenti
  @val33ntyn
  si eu am fost in concediu, nu m-am jucat caci nu sunt fan jocuri.
  Farse nu am primit si nici nu am facut caci astazi am ales sa raman in barlogul meu cu familia si laptopul.

 4. Venind vorba de pacalealea, nu am sa vorbesc despre ce am facut sau mi s-a facut. Am sa vorbesc despre aceasta zi.

  Pe bune vorbind, 1 aprilie nu mai e ce se credea inainte. Acum parca toti actioneaza cu efectul de turma. Face unu o farsa, trebuie sa o faca si ceilalti la fel. Nu se mai face ca inainte: se straduia unul singur si reusea foarte bine.

  Eh, asta e, totul se duce!

 5. Nu am facut nici o farsa dar am „muscat” cateva. Ma razbun la anu’ :))
  Bine ai revenit si te asteptam cu articole noi. Cat despre jocuri pe mine mereu m-a fascinat seria Splinter Cell :D

 6. Eu mi-am propus ca in vacanta de vara sa revin la obiceiul de a juca Sims :X La jocuri pt baieti nu ma prea pricep :D Eu am jucat WoW, Warcraft, Age of Empires. Bine, si un GTA mai demuuult.
  Pe mine nu m-a pacalit nimeni :)) in schimb clasa a avut ideea de a-l pacali pe proful de mate si sa plecam de la ora… cand colo nu era pacaleala si chiar ne-a lasat proful sa plecam de tot.

LĂSAȚI UN MESAJ