Hai că mai e puţin şi intru în pâine, din nou.

34
20

Ştiu că scuzele nu îşi au rostul. Dar, îmi cer scuze că nu am fost activ nici săptămâna asta, am dat marţi teza la matematică şi sper să iau o notă cât mai bună. La română am dat săptămâna trecută şi mai am pe 1 iunie la fizică apoi gata o să am timp şi pentru blog. Am câteva articole numai bune de publicat dar o să le vină rândul.

Şi de joi până până azi după amiază nici macat nu a mers blog-ul, am făcut tot posibilul să rezolv cât mai repede dar providerul meu de hosting nu prea m-a ajutat. Cele 5 luni în care blog-ul acesta a fost găzduit la hostziila.ro a avut parte de momente, frumoase dar şi urâte. Hosting-ul oferit de această firmă era destul de ok dar în ultima lună „pica” tot mai des şi joia trecută a dat chix. Am reuşit să fac un backup total şi ieri am cumpărat hosting de la DespreGazduire.

Se mişca destul de bine şi sper să nu am neplăceri. O să trec şi prin reader să văd ce au scris cei din blogosfera .ro.

Să ne citim cu bine.

34 COMENTARII

  1. Eu am hosting la Romarg de aproape un an si merge excelent. La inceput de tot am avut niste neintelegeri care cred ca au fost cauzate mai mult de lipsa mea de experienta, dar apoi am mers totul struna. Si imi place ca atunci cand am nevoie de un serviciu de la ei sunt toti extrem de amabili si prompti. Un amic blogger face o firma de hosting si ma tot intreb daca sa ma mut la el sau nu.

  2. Nu „a dat chix hostingul”, a dat chix wordpress-ul tau care intra intr-o bucla si consuma maximul alocat contului tau ( 1 GB pe linie). Ai fost sunat la numarul de telefon declarat la noi, ti s-au trimis 4 tichete de suport catre adresa de e-mail asociata contului (costyn33l@gmail.com) insa nici pana in acest moment nu ai raspuns.

    Este destul de greu sa te ajutam atata timp cat nu binevoiesti sa raspunzi la tichetul de suport.

  3. Val33ntyn, eu stiu despre cine e vorba insa, daca pui la suflet „vorbele grele”.. nu ajungi nicaieri. Stai calm, termina-ti tezele sau examenele, ca de blogging vei avea timp toata vacanta, in schimb, de scoala nu. Toate la timpul lor.

    • Apreciex ca ti-ai adus aminte de ultima mea teza de anul acesta. A fost destul de ok teza, am invatat si sper ca rezultatele sa fie pe masura.

      @ All – stati pe aproape pentru ca de saptamana asta o sa revin in forta cu subiecte, zic eu, interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ