Hai şcoală că deja m-am plictisit

40
42

„Unde-s doi putea creşte şi duşmanul nu sporeşte”. Nu ştiu cine a zis asta dar mare dreptate a avut.

Când eram mai mic nu aş fi dorit deloc fraţi sau surori, considerăm că e de ajuns unul şi bun. Şi am avut părerea asta până acum câteva zile când mi-am dat seama că ar fi interesant să am măcar un frate. Acum cu vacanţa asta mă plictisesc de moarte, ai mei sunt la muncă până joi aşa că nu prea am ce face până pe la ora 2 când plec la un fotbal.

Azi pe la 10 am chemat un amic la mine să jucăm ceva pe pc că mă plictiseam foarte tare. D-asta zic că era interesant să am un frate, dar acuma când eu am 16 ani nu se prea merită să mai am unul, până o să mai crească şi el eu o să am alte preocupări, poate în afara ţării.

Aşa că dacă mai aveţi fraţi sau surori, preţuiţii. Vacanţă plăcută şi un Paşte Fericit.

40 COMENTARII

 1. numa tampenii spui ..jtii e a dracu …ar trebui sa te maturizezi in pula mea …vezi uh …dc nu faci blog pt discutii despre …arme …sex …droguri..fantome …injurat cocalari , tigani …d astea frate place l lume ..nu tampenii…plm ,revino ti in fire ‘

 2. nu prea e frumos sa ai frate s-au surori a mereu trebe sa ai grija de ei daca sunt mai mici ca tin ……si te poti distra si in alte felui ca sa nu te plictsesti

 3. eu am doar o saptamana de vacanta dupa paste! din pacate cred ca nici nu o sa simt ca am fost in vacanta… dar e bine vrei la scoala mai socializezi una alta!

  Lasa ca atunci cand o sa mai cresti o sa-ti dai seama cand te uiti in jur ca n-ai avut cu cine sa te omori pentru mostenire:))=))

 4. Totul tine de prieteni. Daca ai prieteni ratati, clar e plictiseala in vacanta.

  Ii multumesc lui Dumnezeu, chiar daca am niste prieteni mai idioti, macar ii am si nu ma plictisesc.

 5. :)) eu am un frate dar niciodata nu am avut activitati de genul cu el. Bine ca pe vremea noastra, activitatile intreprinse erau – plimbarea cu bicicleta si era una singura la doi, fotbalul si vroiam echipe diferite sa ne cotonogim reciproc (asta pentru ca nu ne puteam bate).

  In rest amintiri cu frate-miu am: mi-a dat un par in cap cat de tare a putut de m-a doborat, i-am infipt andreaua in picior si i-a iesit pe partea cealalta, l-am pus sa bage 2 cuie in priza ceea ce a si facut si mi-am luat bataie de la tata, l-am pus sa taie cablul de la radio cu foarfeca de fier iarasi bataie ca s-a curentat ala micu, l-am pus sa sara din prun cu limba scoasa si si-a muscat-o foarte rau, i-am spart capul cu piatra … chestii din astea fratesti.

  Plus ca i-am dat cu un leagan de fier direct intre ochi de si-acum are un nas zici ca e boxer profesionist.

 6. Sincera sa fiu, si eu vreau la scoala :))
  Niciodata nu ma plictisesc la scoala, acasa.. nu prea am ce sa fac, ca mai mereu sunt pedepsita.

  Apropo, vezi ca ai primit o leapsa :)

 7. Eu am avut o sora,cel mai aproape de mine.De ce spun am avut ? pentru ca acum cateva saptamani a plecat in Spania cu prietenul ei..si am ramas singur,acum ma plictisesc in casa singur fara ea ……asa mai vorbeam amandoi ! :( asta e ..trebuie sa trecem si peste asta

 8. […]  În curând pianul iubirii, care el însuşi a uitat cum să trezească la viaţa o melodie, îţi va dărui partitura pe care a scris frumuseţea ta, iar tu vei cânta un cântec mai preţios decât cel al nopţii care se îngână cu ziua, însă nu va fi cântecul care îţi va întâmpina sfârşitul, aşa cum credeai, ci va fi acela care lângă cei doi ochi ai tăi va mai trezi alţi doi, iar privirea lor va fi îndreptată numai înspre tine… […]

 9. mai boss ala de a zis | numa tampenii spui ..jtii e a dracu …ar trebui sa te maturizezi in pula mea …vezi uh …dc nu faci blog pt discutii despre …arme …sex …droguri..fantome …injurat cocalari , tigani …d astea frate place l lume ..nu tampenii…plm ,revino ti in fire ‘ |

  mai omule tu crezi ca toata viata ta o sa stai pe calculator omule cand faci si tu 18 ani si o sa vezi ca parinti te da afara daca nu te duci la munca si ce faci ajungi boschetar daca nu sti nimica in fine, nu imi pierd timpul cu nobi revin la cel care a spus ca ar vre sa aibe un frate

 10. Nici eu nu am frati sau surori si de multe ori ma gandeam ca poate ar fi fost mai bine sa am. Dar acum nu am ce face. Eu nu prea m-am plictisit pentru ca rar stau sunt pe acasa.

 11. Un frate inseamna totul. Cei care nu au nu isi pot da seama ce inseamna un frate. Prietenii indiferent cat de buni ar parea tot te vor trada odata dar fratii nu.

 12. Eu am un frate mai mic cu 1 an decat mine, dar sincer nu pot sa zic ca stau si ma joc la pc cu el sau stiu eu ce, daca suntem in aceasi camera mai schimbam o vorb una alta dar sa stau sa ma joc la pc, nu.

LĂSAȚI UN MESAJ