Haine second-hand pe internet

4
33

Nu stiu cum stati voi dar eu inca nu am ajuns la stadiul in care sa imi cumpar haine second-hand de prin magazine sau mai nou dupa internet desi preturile lor sunt foarte bune, ideea ca le-a purtat altcineva nu prea imi place.

Prefer sa stau cu ce am pana am suficienti bani sa imi cumpar ceva nou si de calitate mai buna. Si unele haine ieftine sunt bune si frumoase, iar eu nu am avut pretentia sa am lucruri de firma ci lucruri care sa imi vina bine chiar daca sunt mult mai ieftine. Ideea „te imbraci ieftin” nu o mai aduce nimeni in discutie iar replicile ca „ce bine iti sta” si „wow, cat de ieftin e” sunt mult mai uzate.

Pe langa aceste haine ieftine, am gasit oferte zilele trecute si la pantofi dama online .

Plus, ca mi se pare mult mai ok sa dai mai putini bani si sa imi place ce mi-am luat. De multe ori am vazut incaltaminte scumpa, de firma, foarte urata cel putin dupa parerea mea. Si in general lucruri de firma, scumpe, urate de obicei sunt purtate de copii de bani gata. Putin snobism dar fiecare cu ce ii place sa poarte. Nu e neaparat ca haina sa il faca pe om ci omul sa o faca pe ea. Degeaba esti imbracat bine daca nu stii sa porti o discutie cu o persoana (de sex opus).

Spor la ales haine !

4 COMENTARII

  1. Au ajuns si hainele second hand pe internet? Am destule haine care nu mai am ce sa fac cu ele si parca as vrea sa le vand sa iau un ban pe ele. :)

LĂSAȚI UN MESAJ