Hainele online, o solutie de a economisi bani?

3
8

De curand am inceput sa cumpar haine online din mai doua motive.

1 – Oricum petrec mult timp pe internet deci am timp sa imi caut ce vreau si nu mai trebuie sa umblu prin oras.

2 – In unele cazuri ies mult mai ieftin, pentru ca la unele produse transportul este gratis, mai ales pentru imbracaminte scumpa sau incaltaminte de 200-300 RON.

Comoditatea este cel mai important lucru, adica de ce umblu eu din magazin mai e si frig afara cand pot sa dau un search pe google si sa am cateva zeci de magazine, fiecare cu promotia sau oferta sa de pret. Intotdeauna omul a ales varianta cea mai usoara de a face ceva, orice, de ce nu am faceo si online? Procentul celor care fac cumparaturi online, nu neaparat haine, cred ca depaseste 50% dar nu v-a dura foarte mult timp pana ce toti or sa faca asa.

Sa nu uitam ca a fi la moda e o chestiune ce tine de mandrie si un pas foarte important pentru a te face placut sau pentru a realiza o afacere de succes. Este gresit a spune ca cei ce au haine scumpe arata bine, nu de multe ori s-a intamplat ca haine scumpe sa fie oribile dar sunt purtate pentru brand.

Deasemenea mai erau o vorba asa: „haina il face pe om”, da asa este dar personalitatea fiecaruia face toti banii.

 

Voi cumparati haine online ?

 

 

3 COMENTARII

  1. Nu prea sunt de aceasta parere… de multe ori in magazinele reale gasesti acele haine la promotii, si ajungi la un pret mai mic ca cel online. De exemplu, in magazinile online de obicei hainele au un pret mai mic, dar nu trebuie sa uitam, ca la acel pret, se pune si drumul ….

LĂSAȚI UN MESAJ