Iarna alaturi de cainele tau

1
103
iarna caine
iarna caine

Iarna este minunata si placuta, desi este rece si fara soare uneori. In timp ce tu preferi sa stai in casa la gura sobei sau in pat poate, cainele tau prefera sa iasa pe afara si sa se joace, dar nu de unul singur. De aceea, ar trebui sa ii permiti aceasta placere si sa iesi si tu alaturi de el si sa va bucurati de placerea iernii si de activitatile frumoase ce pot fi efectuate in aceasta perioada.

Batai cu bulgari

Chiar daca al tau animal de companie-cainele-nu este un prieten uman, iti este totusi un foarte bun prieten si amic de distractie, asadar va puteti bate cu bulgari sau cel putin tu poti arunca cu bulgari de zapada si el se poate amuza cu acestia si tavali prin zapada in voie. El poate prinde zapada si il poti invata poate sa iti arunce si inapoi ce i-ai dat.

Chiar daca animalului tau de companie nu ii place poate sa fie bulgarit, a indrepta zapada usoara catre el si a-l stropi cu putini fulgi nu ii poate face rau atata timp cat il incurajezi sa faca la fel oarecum, in felul lui. Poti aduce afara de asemenea si jucaria lui favorita si il poti invata sa se joace cu ea prin zapada sau i-o poti arunca ai departe ca el sao gaseasca prin zapada si sa ti-o aduca inapoi.

De-a v-ati ascunselea

Dresorii de caini ii incurajeaza pe stapanii acestora sa se joace de-a v-ati ascunselea cu cainii lor pentru ca este o modalitate grozava de a-si invata cainii sa se intoarca atunci cand sunt chemati. Acest joc este perfect pentru lungile drumetii in padure, insa trebuie sa te asiguri ca iti vei tine cainele in fata ochilor pentrua te asigura ca nu se va pierde in timp ce te va cauta prin intinderea de zapada.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ