Ideea unei noi afaceri in mai multe domenii

1
12

Si stau acum si sunt putin agitat, si vrau sa va zic ca atunci cand am starea asta, de fiecare data imi vine idei noi pentru noi proiecte in care imi vin foarte multi bani. Motoul meu sa zic asa se refera la ” Investesti un leu si scoti 1000 „. Cam asta am invatat de-a lungul timpului, ca sa ai succes cel mai bine este sa investesti putin si sa scoti multi bani, insa o mare intrebare o reprezinta pe partea de vanzare de produse, cum de am succes in fata tuturor pentru niste produse despre care nimeni poate nu a auzit. Hai sa va spun mai exact : cand am adus la mine in judet asta nu vindeam deloc, efectiv nu aveam nici o vanzare, chiar credeam ca o sa am o mare dezamagire, si in acel moment am inceput sa caut metode prin care pot sa imi vand marfa.

Domnule, ca sa fim mai explicit, daca magazinul X, vinde un produs cu 10 lei, pentru ca l-a achizitionat cu 5, tu ca un bou ce esti, daca il cumperi cu 2 lei, tot la 10 lei il pui ? Normal, ca asa este romanul, nu se gandeste putin, zice ca el vinde gata 2-3 produse si acopera de toate. Iata ca treburile nu stau chiar asa, si va spun metoda mea prin care am reusit sa bag o gama larga de clienti. Daca eu il iau cu 2 lei, pun tot 5 lei ca profit, si il vand cu 7 lei. Automat o sa am  mai multi clienti multumiti, si este mult mai ok din toate punctele de vedere.

Ca sa ai succes intr-o afacere nu trebuie sa te gandesti cum sa scoti mai multi bani, ci cum sa iti maresti vanzarile, nu neaparat profitul. Acum stau si imi proiectez sa zic asa noi idei, si vreau acum sa pornesc o noua afacere in domeniul de sonorizare, pornire la noua evenimente, organizarea de evenimente, si foarte multe chestii in domeniul asta.

Marele meu vis de cand eram mai mic este sa imi fac propria mea firma in domeniul organizarii de evenimente, mai precis sa am toate chestiile, adica restaurantul meu, bine asta putin mai tarziu dar macar chestia cu ursitoare, formatie, dj si sonorizarea.

O alta latura a mea pe care mereu am indragit-o si incerc pe cat posibil sa fie totul ok, o reprezinta webdesign-ul, pentru care am reusit de-a lungul timpului sa fac foarte multi bani.

Nu sunt invidios pe amicul meu, insa am asa o nebunie in mine, imi da un plus in absolut orice plan de-al meu, ca in momentul in care el isi deschide un nou proiect, in mintea mea intra ” Poate el sa faca asta si eu nu ? ” sau nu stiu cum sa zic dar imi da asa un elan. Acum vad ca a pornit un nou proiect http://contaexpert.com/ este site-ul, dar nu prea inteleg prea mult de acolo, tot ce imi dau seama este ca se refera la contabilitate, si servicii de contabilitate, cam in asta consta. Felicitari ii spun si ii urez mult succes, insa vreau sa ii multumesc pentru ca ma ajuta de fiecare data sa trec peste orice situatie si ma face mereu sa fiu mult mai in putere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ