Idei de amenajare a curtii

0
131
pavele de calitate

Cu unele planuri bune de amenajare se pot obtine cele mai frumoase curti si gradini, atat cele frontale, cat si cele din spatele casei. Astfel, se pune posibilitatea de a proiecta curtea din fata intr-un mod unic care sa arate primitor si frumos. In primul rand trebuie sa iei in vedere aleile de trecere. Aici poti opta pentru pavele pentru pavaje care sa fie din bucati mai mari sau mai mici, din pietris, sticla sau alte elemente.

Pavconstruct.ro iti pune acum la dispozitie o gama variata de modele de pavele, de la 10 cm, la 20 sau 30cm, dar si o gama larga de culori, de unde poti opta pentru rosu, maro, gri sau albastru, ceea ce inseamna un pas in plus pentru a primi musafirii la un ceai direct in curtea din fata casei.

Cu toate ca pavelele pot reprezenta o sursa inedita de inspiratie, acestea trebuie sa asigure circulatia membrilor familiei si a altor persoane, ceea ce inseamna ca forma lor trebuie sa ofere spatiu si pentru doua persoane aflate in miscare in acelasi timp. Formele pavelelor pentru curtea interioara pot fi dreptunghiulare, in retea, in cub, romb, cu modele sau flori si forme ornamentale. Daca iti doresti o curte inedita atunci trebuie sa intri pe site-ul celor de la pavconstruct si sa iti comanzi cele mai rezistente pavele pentru curta ta si in cel mai scurt timp te vei apuca de treaba. Preturile mici si usurinta de montare sunt unele din cele mai bune avantaje cu care poti sa pornesti in decorarea curtii casei tale.

Fata de amenajarile din curtea din spate a casei, amenajarile frontale sunt elemente naturale, usor de realizat, care sa inmoaie aspectul general al locului. Peisajul din curtea din fata trebuie sa fie acel loc primitor, care directioneaza vizitatorii cu usurinta spre poftirea in casa.

Desigur ca unele planuri de amenajare ale teritoriului urmeaza pasi stricti sau poze unice, astfel incat curtea sa fie creata ca un mare peisaj din revistele de specialitate. Acum este timpul pentru o schimbare in curtea casei tale. Construieste cu pavele pentru peisajul perfect, pune flori, ornamente si piese vechi de mobilier, piese reconditionate si elemente unice, tocmai ca amprenta ta sa creeze un efect unic si atragator pentru oricine. Timpul liber va fi o placere cand ai in fata ta gradina de vis.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ