Iluminarea cu becuri led

0
91

Iluminarea prin intermediul becurilor cu led este o varianta mult mai buna si mai putin nociva decat celelalte tipuri de sisteme de iluminat pe care le utilizam deja de ceva vreme. Tipul de becuri magicled nu contine chimicale toxice si nici nu polueaza atmosfera cum o fac celelalate tipuri de becuri pe care le folosim. Celelalte tipuri de becuri si de lampi fluorescente contin o multitudine de materiale,precum mercurul, ce sunt periculoase pentru mediul inconjurator.

Eco-friendly

Becurile cu led nu contin materiale toxice si sunt 100% reciclabile si de asemenea te vor ajuta sa reduci amprenta de carbon pe care o lasi in urma ta cu mai mult de o treime. Perioada de functionare operationala a acestor tipuri de becuri consta de asemenea in faptul ca un bec cu led poate salva materialul si producerea a 25 de becuri normale fluorescente. Un pas mare si important pentru un viitor mai verde si mai sanatos pentru omenire il constituie aceasta alternativa de iluminare cu becuri led.

Calitate durabila

Becurile cu led sunt extrem de durabile si sunt realizate din compusi fermi care sunt suficient de solizi si pot rezista pana si in conditiile cele mai dure. Pentru ca tipul de becuri cu led este atat de rezistent la socuri, vibratii si impacturi externe, acesta reprezintaun foarte bun sistem de iluminat in exterior tocmai rezistentei la conditiilor mai vitrege si expunerii la vremea dificila, la vant, ploaie sau la orice tip de vandalism extern, la expunerea publica la trafic etc.

Emisii UV zero

Iluminarea prin becuri cu ledproduce putina lumina infrarosie si aproape deloc emisii de ultraviolete. Datorita acestui lucru iluminarea LED este foarte adecvata nu numai pentru bunuri ca piesele de mobila si pielea sau alte tipuri de materiale din magazinele de haine sau din magazinele de materiale sintetice,care sunt sensibile la caldura datorata emiterii foarte mici de caldura radianta, insa de asemenea pentru iluminarea obiectelor si materialelor sensibile la UV, cum ar fi muzeele, galeriile de arta, sit-urile aheologice etc.

Flexibilitate de design

Iluminarea cu ajutorul becurilor LED poate fi combinata in orice fel pentru a produce o lumina foarte eficienta. LED-urile individuale pot fi estompate, rezultand un control dinamic al luminii, al culorii si distributiei. Sistemele de iluminat bine proiectate pot oferi efecte iluminatoare fantastice, nu numai pentru ochi, ci si pentru starea de spirit si pentru o minte mai limpede. Becurile cu led care creeaza o stare buna de spirit sunt deja utilizate in avioane, in salile de clasa si in mult mai multe locatii si nu putem sa ne asteptam la altceva decat la a vedea o cat mai mare crestere a utilizarii acestora in urmatorii ani, in diferitele locuri publice.

Functionabilitate in cadrul temperaturilor prea ridicate sau prea scazute

Iluminarea cu leduri este ideala pentru functionabilitatea sub temperaturiscazute, in cazul zilelor geroase sau prea ridicate. Pentru lampile fluorescente, temperaturile scazute pot afecta operationabilitatea si pot consta intr-o adevarata provocare, insa iluminarea cu leduri functioneaza la fel de bine si in conditii de temperaturi prea mici in interior, la fel de bine  cum poate functiona si in cazul unor zile de iarna, in exterior, in camere frigorifice etc.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ